TD 110 D yeni model ilçemize satışa geldi.

Ynt: TD 110 D yeni model ilçemize satışa geldi.

Bugün sınavdan çıktıntan sonra bende gördüm...Bizim buraya da getirmişler.

sade ve klasik bir güzellik olmuş td 110 luk en kısa zamanda umarım bölgemizde bizlerde görürüz

6-7 gündür elazığ new holland bayisinin önündede görüyorum güzel mkine fakat ön kaputun üstündeki havalandırma delikli sacını beğenmedim kabini biraz cins sanki ama yinede heybetli vede güzel makineler

nh lerde neden cer dişlisi kullanılyor bilen varmı bu en eski 480 liklerde 649 lıklarda bile var etkisi neki vaz geçmiyorlar

toprağım kurşunluya nevhllatlatcılar pek gelmezler bilirsin atkaracalara her marka daha çok geliyor bu hafta ls lerde vardı ls ler bana çok tandik geldi. td 110 d ye bindim çalıştırdım ama çokmu çok kara tuman neden oluyor anlamadım bana bi açayip geldi. fiatına gelince 100 diyorlar sana 95 alırsan dediler alacak olsam 90 verirler bence

şaban.muhtar link=topic=56263.msg605181#msg605181 date=1339275379' Alıntı:
toprağım kurşunluya nevhllatlatcılar pek gelmezler bilirsin atkaracalara her marka daha çok geliyor bu hafta ls lerde vardı ls ler bana çok tandik geldi. td 110 d ye bindim çalıştırdım ama çokmu çok kara tuman neden oluyor anlamadım bana bi açayip geldi. fiatına gelince 100 diyorlar sana 95 alırsan dediler alacak olsam 90 verirler bence
al o zaman ne güzel :)