çekmiyormu çokmu yakıyor ulaşın bana sorunu çözelim
6 6455 02.12.2009 #2 Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın aynen bizim arkadaş şikayet ediyo eski tl 100 den aynı pullukla günde 20 itre daha fazla yakıyomuş.
Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın aynen bizim arkadaş şikayet ediyo eski tl 100 den aynı pullukla günde 20 itre daha fazla yakıyomuş.
O ortaberketli 08.12.2009 #3 Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın traktör neredde
D dikey1717 30.05.2010 #4 Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın benimkinin çekişi güzel ama yakıtı biraz daha düşürsek iyi olcak gibi
Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın benimkinin çekişi güzel ama yakıtı biraz daha düşürsek iyi olcak gibi
S serkanarslan 26.07.2010 #5 Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın slm ben boludan yazıyorum nh tn 75a pompa ayarı yapabilen ankara veya boluda olan iyi bir usta arıyorum bilginize....
Ynt: tla serisinin çekişinmden memnun olamayan bana özelden ulaşsın slm ben boludan yazıyorum nh tn 75a pompa ayarı yapabilen ankara veya boluda olan iyi bir usta arıyorum bilginize....