Trakkulup 4. buluşma.. 75.80dt

Ynt: Trakkulup 4. buluşma.. 75.80dt

ALy tokmakcıya traktör kullanmayımı öretyonuz :D :D ;D
sıra Nail agaya geldi onların videoları yokmu ?
fazla merak iyi deildir ama iyice meraklandım :D

Hemen herkesin videosu olması lazım ama en güzeli akşam giderkendi :D tümoyu birazcık hırpaladım ama olsun )))

Güzel paylaşım. Trakkulüp ' ün ileri gelenleri artık Tümocan hakkındaki düşüncelerini konularda sık sık dile getirirler...:D Millet kar kış demeden denemeye dizilmiş. Yalnız Cihan pek uyarıları dikkate almamış galiba. Herkes sarılmış sarmalanmış o bir ceketle...:D

anayurtlu link=topic=51216.msg517345#msg517345 date=1327186288' Alıntı:
Fatih sendeki videolar bu kadar mı yoksa daha var mı ??

bu kadar be hacı :) tokmakçının makinası bendeydi genellikle onunla çok foto aldım. sabaha yollar inşallah :) asıl fotolar ve vidolar diğer arkadaşlarda. Özellikle Ertaç ta sağlam videolar var :)

Ortam güzelmiş yalnız hani katılım hat safada olacaktı topu topu bir avuç üye var burada nerde bu millet nerde bu üyeler :)

katılımcı az olmuş ..ama maceralı olmuş nail abi anlaşılan tümodan pek zevk almamışa benziyor .volkanın 105 denesydi birde

Vay be koskoca gıralcı nail abide tümocu olmuş bir bir masadan eksiliyor dostlar : ' ( şaka bi yana çok güzel vakit geçirmişsiniz başka video yokmu ?

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt