ZETOR TÜRKİYE MONTAJ FABRİKASI AÇILIYOR

Önce bende baktim Umut abi paylasmistir belki diye ama paylasan olmamis hemen paylastim.Proxima,proxima plus,major burda montajmis.power,forterra ve cristaly avrupadan gelecekmis.İnşallah zetor icin iyi olur bu durum

Yabancı menşeli marka üretimi konusunda maalesefki ('-ülke olarak iyiyiz) ya da (-çok iyiyiz) demek istediğim. Fakat genele baktığımız zaman bu konuda verebileceğim not biraz da iyimser olarak ('Yeterli Seviye)' diyelim.

Zetor'un bu konuda olan ön yargılarımızı haksız çıkarması ve yerli marka Zetor alıp, beğenen kullanıcıların Avrupa Zetor lara da talebi artmasını dilerim..

Türkiye zetor distribütörü Fazlı ÖZALTIN mayıs ayında kırklareli/lüleburgaz da montaja başlayacağını bildirdi.Aksilik olmazsa haziran ayinda ilk Türk montaj zetorlar bayilerde olacak.Hayirli uğurlu olsun tüm çiftçilere

Lüleburgaz da ikamet eden biri olarak çok sevindim açıkçası.

Zetorları merakla bekliyoruz.

Bu arada fabrika Lüleburgaz' ın neresinde acaba?

Zetor'un ruhuna el-fatiha...
yer montaja para verecek olan yarı fiyatına tümosan, hattat, erkunt, başak, hars, aslan, yerli NH, yerli Case, Yerli Valtra alır...

Zetor ve biz çiftçiler için hayırlısı olur umarım. Lüleburgaz da Zetor traktörleri Aslan grubun bahçesinde görüyordum acaba alanlarla bir alakası olabilir mi montaj fabrikasının ?
dip not: Alan grup dediğim firma yıllarca tümosan traktör sattı trakyada birkaç sene öncede distribütörlüğü bırakıp kendi markasını çıkardı ASLAN traktör diye. lüleburgaz çorlu yolu üstünde otoban sapağını geçer geçmez ileride ve orada montaj yapılacak bir tesis YOK.

Luleburgaz/Aslan (Mf) traktör Corum fuarinda bi adet numunelik vardi..

Sordum bi dostumuzun sergi amacli geldi demislerdi..

---

Zetor kaliteyi bozar mi.. bozmaz;

-70 yillik firma cizgisi belli hic sapmamis

-kaliteyi bozacak kadar satis rakamina ulasmaz cunku..

-ulkede istihdan olur

-fiyatlari biraz duser

-parca servis olayi iyice oturur

-marka bilinirligi artar

-meraklisi gider gorur, gezer

-lastik, agirlik vs yerli kullanilir ulkeye fayda olur

Basta trakya, tum ulkeye hayirli olsun :)

Avrupada üretilen traktörlerin bir çoğu common rail yüksek rakamlı traktörlerde pompa işi çok sakat,elektronik sensörlü püskürtme olması sizce de daha iyi olmaz mı?

Kalite fiyat iliskisi en onemli konu
Hangi fiyata ne aliyoruz
Umarim hem kalite hem uygun fiyat açısından iyi olur hayirli olsun iyi haber