2010 traktör satış adetleri


Ynt: 2010 traktör satış adetleri

TT 55 link=topic=37870.msg322338#msg322338 date=1294559791' Alıntı:
EURO III standart ı iyi oldu.bağzı firmalar 20-30 yıllık dizel motorları aynı kalıpta üretip traktöre takıyorlar.çiftçiyi kandırıyorlardı.
şimdide öyle değişen bişey yok ki sadece egzos salınım değişiyor motor aynı motor :D
 
Ynt: 2010 traktör satış adetleri

Arkasında ekipmanla yapacagınız işi yada tarlanızı çok fazla büyütmediyseniz euro 2 euro 3 farketmez arkadaşlar değiştirmeyin.Duyuyoruz 25 yaş altı toplatılacakmış diye bunlar tamamen traktör firmalarının ve petrol satıcılarının komplosudur dikkat edin oyuna gelmeyin...!!!
 
Ynt: 2010 traktör satış adetleri

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Ben yeni katıldım siteye.Bu kalabalık rakamların manası olmadığını hepiniz biliyorsunuz sanırımÇünkü bir arkadaşın ddiği gibi traktörler çiftçiye değil resmen bankalara satılıyor.Millet borcunu ödemek için traktörünü yarı fiyatına neredeyse satıyor.Hiç bereketli değil...
 
Ynt: 2010 traktör satış adetleri

Bilgi kirliliği var ve müdahele etmek lazım sanırım. 76.000 traktör adeti 0 traktör satış rakamı değildir. Bu rakam olsa olsa ruhsat satış adetidir sanırım. Yani 0 ve 2. el traktörlerinin 1 yıl içinde toplam satış rakamı olabilir. Yıllık bazda 0 traktör satış rakamını öğrenmek isteyenler www.turktraktor.com.tr adresine girip buradan Türk Traktör yıllık sunumlarını ve faaliyet raporlarını bulabilirler.

Pazar araştırmasını ve pazar durumunu KOÇ şirketinden daha iyi bilen birisi yoktur sanırım bu sitede... :) 2010 yılı sunumu ve faaliyet raporu mevcut. Ben okudum ve hatırladığım kadarıyla 30.000 e yakın bir rakamdı tüm markaların. new holland % 55 e yakın bir oranda pazar payına sahip sanırım.

Kaynak tam olarak gösterilmeden verilen rakamlar yanıltıcı olabilir. Bu yüzden rakam vererek bilgi paylaşan arkadaşlardan ricam kesin ve de güvenilir kaynak sunmalarıdır. Kaynak sunmadan paylaşılan bilgi değil dedikodu olur ki böyle bişeye pek itibar edilmez...
 

Benzer Konular