Kurbanda Manda (camız) Kesmek


Arkadaşlar malum bu sene kurbanlıklar pahalı olacak gıbı ve az önce bır arkadaşla konuştum biz camız dıyoruz ama sizler ne dersiniz bilmiyorum et kalitesini bilen ve ya aranızda hiç kesen var mı
 
Arkadaşlar malum bu sene kurbanlıklar pahalı olacak gıbı ve az önce bır arkadaşla konuştum biz camız dıyoruz ama sizler ne dersiniz bilmiyorum et kalitesini bilen ve ya aranızda hiç kesen var mı
Abi biraz sert oluyormuş da tadını bilen bilir diyolar ama et randımanı biraz düşük yani kemik firesi felan çok ankarada kızılcahamam tarafında var
 
  • Beğen
Tepkiler: çiftcigardo

Yahu arkadaş mandaya bile ön yargılısınız, rengi geç pişmesi olabilir fakat tadını ayırt edemezsiniz , genç 2 yaşında manda 3 yaşında inekten iyidir , sığır larda yaş faktörüdür önemli olan, pastırmaların çoğu manda etinden üretilir, yine de tercih meselesi 20 adet üstü 1 yaşında erkek balak ciddi alıcılara temin edebilirim, fiyat 3.5 4 tl arası olur.
 

Benzer Konular