PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="K.DERMAN" data-source="post: 1001142" data-attributes="member: 60846"><p><strong>Ynt: 1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Selamlar ;</p><p></p><p>Arkadaşlar youtube ta daha önce üçü bir arada programında mı yoksa Eşref saatinde mi tam hatırlayamadım. Bir programlarında besi çiftliğine gitmişlerdi. Çiftlik çok büyük ve sistemliydi. Hiç zarar ettiğimiz olmadı dedi çiftlik sahibi Zeo teknist arkadaşımız. </p><p></p><p>Sebebi;</p><p></p><p>Her ay bir grup kesime hayvan gönderiyormuş oradan aldığını yeni hayvan alımı yapıyormuş. Fiyat dalgalanması konusunu da çözmüş oluyor bu şekilde. Dediği; Fiyat ne kadar düşerse düşsün önemli değil çünkü fiyat düşerse besilik hayvanı ona göre ucuza alırım. Yükselirsede önemli değil danamı yükseğe satarım besilik hayvanı yüksekten alırım' oldu. </p><p></p><p>Şimdi Turgut Bey de haklı arkadaş herkes aynını söylüyor aynını anlatıyor aslında ama sisteminiz olmalı. Bu işin içinde olmasam da o kadar zarar edeceğini düşünmüyorum. Sebebi o anda yeni danaların ucuza alınacak olması. Bu işte sermayeyi hayvan üzerinden sabit tutmak önemli 50 hayvan alıp bakımını yapıp harcadığın kadar para kazandırmıyor ise o para besilik 70 hayvan alıp yemini karşılayacak kadar kazandırır diye düşünüyorum. </p><p></p><p>Yukarıda da dediğim gibi; Kargas et fiyatı düşükse piyasa düşük demektir. Hayvanı ucuza alıp devam etmek gerekir. Şeref Şekerci nin dediği gibi. Bir işletmenin kazandığını yıl sonu hesabından anlayamazsın. Kaç hayvanla başladı, Şuan kaç hayvanı var ? </p><p></p><p>Hatam varsa affola arkadaşlar. </p><p></p><p>Saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="K.DERMAN, post: 1001142, member: 60846"] [b]Ynt: 1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?[/b] Selamlar ; Arkadaşlar youtube ta daha önce üçü bir arada programında mı yoksa Eşref saatinde mi tam hatırlayamadım. Bir programlarında besi çiftliğine gitmişlerdi. Çiftlik çok büyük ve sistemliydi. Hiç zarar ettiğimiz olmadı dedi çiftlik sahibi Zeo teknist arkadaşımız. Sebebi; Her ay bir grup kesime hayvan gönderiyormuş oradan aldığını yeni hayvan alımı yapıyormuş. Fiyat dalgalanması konusunu da çözmüş oluyor bu şekilde. Dediği; Fiyat ne kadar düşerse düşsün önemli değil çünkü fiyat düşerse besilik hayvanı ona göre ucuza alırım. Yükselirsede önemli değil danamı yükseğe satarım besilik hayvanı yüksekten alırım' oldu. Şimdi Turgut Bey de haklı arkadaş herkes aynını söylüyor aynını anlatıyor aslında ama sisteminiz olmalı. Bu işin içinde olmasam da o kadar zarar edeceğini düşünmüyorum. Sebebi o anda yeni danaların ucuza alınacak olması. Bu işte sermayeyi hayvan üzerinden sabit tutmak önemli 50 hayvan alıp bakımını yapıp harcadığın kadar para kazandırmıyor ise o para besilik 70 hayvan alıp yemini karşılayacak kadar kazandırır diye düşünüyorum. Yukarıda da dediğim gibi; Kargas et fiyatı düşükse piyasa düşük demektir. Hayvanı ucuza alıp devam etmek gerekir. Şeref Şekerci nin dediği gibi. Bir işletmenin kazandığını yıl sonu hesabından anlayamazsın. Kaç hayvanla başladı, Şuan kaç hayvanı var ? Hatam varsa affola arkadaşlar. Saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt