PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dalyantopatan88" data-source="post: 1001285" data-attributes="member: 61108"><p><strong>Ynt: 1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?</strong></p><p></p><p>1. Kişi kaç hayvana bakabileceğine karar vermeli.</p><p>2. Parti parti mal almalı ve her ay almalı (bakabilceği hayvan sayısı bölü 12).</p><p>3. Kesinlikle pazara girmiş bir hayvan almamalı. Bir kaç süt işletmesi ile anlaşılıp onlardan sütten kesildiği zaman alınmalı.</p><p>4. Ana rasyonu oluştururan slaj,saman ve yonca (dane mısır yetiştiriyorsan at köşeye 5 ton oda beklesin) hazır kıta seni beklemeli.</p><p>5. Güvendiğin bir firmanın yemini nasıl uygun şartla alıcaksan görüşmeli ayarlamalısın. (Ben yemi alırım bir ay sonra başakkartan geçerim diye anlaştım al sana 5 ay vadeli faizsiz yem)</p><p>6. En önemlisi besicilik yapacak kişinin geçmişten gelen borcu olmamalı aktar dönder yapayım 4 aylık aldığın hayvanı 8 aylık olunca mecburiyetten satmaya kalktığın zaman boşa kürek çekersin.</p><p>7. Mutlaka başka yerden yan gelirin olmalı. eşin varsa çalışıyo olmalı yada ne biliyim sen başka bir işte de çalışabilirsin bu besicilikte.</p><p> Böyle yaparsan 1.000 tl bırakır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dalyantopatan88, post: 1001285, member: 61108"] [b]Ynt: 1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?[/b] 1. Kişi kaç hayvana bakabileceğine karar vermeli. 2. Parti parti mal almalı ve her ay almalı (bakabilceği hayvan sayısı bölü 12). 3. Kesinlikle pazara girmiş bir hayvan almamalı. Bir kaç süt işletmesi ile anlaşılıp onlardan sütten kesildiği zaman alınmalı. 4. Ana rasyonu oluştururan slaj,saman ve yonca (dane mısır yetiştiriyorsan at köşeye 5 ton oda beklesin) hazır kıta seni beklemeli. 5. Güvendiğin bir firmanın yemini nasıl uygun şartla alıcaksan görüşmeli ayarlamalısın. (Ben yemi alırım bir ay sonra başakkartan geçerim diye anlaştım al sana 5 ay vadeli faizsiz yem) 6. En önemlisi besicilik yapacak kişinin geçmişten gelen borcu olmamalı aktar dönder yapayım 4 aylık aldığın hayvanı 8 aylık olunca mecburiyetten satmaya kalktığın zaman boşa kürek çekersin. 7. Mutlaka başka yerden yan gelirin olmalı. eşin varsa çalışıyo olmalı yada ne biliyim sen başka bir işte de çalışabilirsin bu besicilikte. Böyle yaparsan 1.000 tl bırakır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 besi hayvanından senelik min ve max kaç TL kar edilir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt