PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 kilo süt, 1 kilo yeme ancak yetiyor çiftçi köle oluyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 706268" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: 1 kilo süt, 1 kilo yeme ancak yetiyor çiftçi köle oluyor</strong></p><p></p><p>Bilmiyorum nasıl olacak 30 yıldır 30 , 35 büyük baş hayvan ile uğraşıyorum yarısı anaç yarısı dana düve.</p><p>Aşağı yukarı 2, aydır mera, dayız 1 ay daha çimen gider, doğal destek olunca iyi, aylık 3 ton yem 7 ton süt </p><p>Merada bir şey kalmayınca iş karışıyor<span style="color: #ff0000"> . Meracılık meraya uygun hayvancılık yapılmalı ve devlet tarafından desteklenmeli hem beside hem sütte.</span>.Tabi fenni sistemde taşımalı sistemde en önemli konu maliyet ,bunun en önemli sebebi enerji fiyatlarının yüksekliği. Malesef ülkemizde petrol olmaması kötü. Bundan sonra bende güzel bir işletme,açık besiye hevesim var ama kazançlar böyle olunca kafam karışık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 706268, member: 25443"] [b]Ynt: 1 kilo süt, 1 kilo yeme ancak yetiyor çiftçi köle oluyor[/b] Bilmiyorum nasıl olacak 30 yıldır 30 , 35 büyük baş hayvan ile uğraşıyorum yarısı anaç yarısı dana düve. Aşağı yukarı 2, aydır mera, dayız 1 ay daha çimen gider, doğal destek olunca iyi, aylık 3 ton yem 7 ton süt Merada bir şey kalmayınca iş karışıyor[color=#ff0000] . Meracılık meraya uygun hayvancılık yapılmalı ve devlet tarafından desteklenmeli hem beside hem sütte.[/color].Tabi fenni sistemde taşımalı sistemde en önemli konu maliyet ,bunun en önemli sebebi enerji fiyatlarının yüksekliği. Malesef ülkemizde petrol olmaması kötü. Bundan sonra bende güzel bir işletme,açık besiye hevesim var ama kazançlar böyle olunca kafam karışık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
1 kilo süt, 1 kilo yeme ancak yetiyor çiftçi köle oluyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt