PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Üzüm
10-15 SENE SONRA ÜZÜMCÜLÜK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN" data-source="post: 909467" data-attributes="member: 29656"><p><strong>Ynt: 10-15 SENE SONRA ÜZÜMCÜLÜK</strong></p><p></p><p> İyi akşamlar güzel arkadaşım.Nereli olduğum ismim yaşım vs hepsi profilimde mevcut.Sizin yaşınızı,isminizi bilmediğimden arkadaşım diye hitap ediyorum.Öncelikle bir yanlış anlama varsa onu silmek isterim.Ben üniversteyi bitirdikten sonra tabiri caizse kaymakamlık kariyerimi süt sığırcılığı yapmak için elimin tersiyle ittim.Şimdi olsa aynısını yaparım.Bizim buralar kurak tarla verimlerimiz düşük.Herşeyi satın almailede süt ve et fiyatları gayet iyi olmasına karşın hayvancılık zor yürüyor.Ama aile işletmemiz olduğu için devam da ettireceğiz.</p><p> Şuanda hayvancılık fiyatları tavan yapmış durumda.Bizim burda döküm ve sofralık üzüm fiyatlarıda yüksek seviyede.Şimdi eğer 30-40 dekardan hayvanların kaba ve kesif yem ihtiyaçlarını karşılarım dersen bencede hayvancılık yap derim.Ama arpa,yonca,silaj ve samana vs vs para verip alacam dersen kendin daha iyi değerlendirirsin.MEVLAM fikrine göre versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN, post: 909467, member: 29656"] [b]Ynt: 10-15 SENE SONRA ÜZÜMCÜLÜK[/b] İyi akşamlar güzel arkadaşım.Nereli olduğum ismim yaşım vs hepsi profilimde mevcut.Sizin yaşınızı,isminizi bilmediğimden arkadaşım diye hitap ediyorum.Öncelikle bir yanlış anlama varsa onu silmek isterim.Ben üniversteyi bitirdikten sonra tabiri caizse kaymakamlık kariyerimi süt sığırcılığı yapmak için elimin tersiyle ittim.Şimdi olsa aynısını yaparım.Bizim buralar kurak tarla verimlerimiz düşük.Herşeyi satın almailede süt ve et fiyatları gayet iyi olmasına karşın hayvancılık zor yürüyor.Ama aile işletmemiz olduğu için devam da ettireceğiz. Şuanda hayvancılık fiyatları tavan yapmış durumda.Bizim burda döküm ve sofralık üzüm fiyatlarıda yüksek seviyede.Şimdi eğer 30-40 dekardan hayvanların kaba ve kesif yem ihtiyaçlarını karşılarım dersen bencede hayvancılık yap derim.Ama arpa,yonca,silaj ve samana vs vs para verip alacam dersen kendin daha iyi değerlendirirsin.MEVLAM fikrine göre versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Üzüm
10-15 SENE SONRA ÜZÜMCÜLÜK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt