PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
10 inek ile ne kadar kazanabiliriz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1206758" data-attributes="member: 20378"><p>Eğer hayvanların başında 24 saat kalamayacaksan, her gün dama girmeyeceksen bu işte başarılı olmanın imkanı yok. Bende öğretmenim. Memlekette benimde ineklerim var toplam 10 kadar sağılır ineğimiz var yarısı benim. Anam ve kardeşlerim bakıyor. Bu sene 10 yakın buzağımız oldu, iki tanesi özürlü oldu, ikisi de benim buzağılar, bir inek hasta oldu kesime gönderdik, oda benim ineklerden birisi. Ben bu hayvanları aldıktan sonra üç tane inek hasta oldu ahırdan çıktı üçü de benim hayvanlar. Ben anam ve kardeşlerimin benim hayvanlarıma art niyetle baktıklarına inanmıyorum. Fakat bir eksiklik oluyor. Sanki hayvanlar bu durumu hissediyor gibi. Ben bu işe iki kere girdim ikisinde de bu durumu yaşadım. Eğer kendiniz her gün içinde olmayacaksanız bu işte başarılı olmanızın imkanı yok. Bu iş anne, baba, kardeş, kayınpeder ve kayınçoya hayvan emanet edilerek yapılacak iş değil. En iyi şartlarda bu işten para kazanmanız üç seneyi bulur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1206758, member: 20378"] Eğer hayvanların başında 24 saat kalamayacaksan, her gün dama girmeyeceksen bu işte başarılı olmanın imkanı yok. Bende öğretmenim. Memlekette benimde ineklerim var toplam 10 kadar sağılır ineğimiz var yarısı benim. Anam ve kardeşlerim bakıyor. Bu sene 10 yakın buzağımız oldu, iki tanesi özürlü oldu, ikisi de benim buzağılar, bir inek hasta oldu kesime gönderdik, oda benim ineklerden birisi. Ben bu hayvanları aldıktan sonra üç tane inek hasta oldu ahırdan çıktı üçü de benim hayvanlar. Ben anam ve kardeşlerimin benim hayvanlarıma art niyetle baktıklarına inanmıyorum. Fakat bir eksiklik oluyor. Sanki hayvanlar bu durumu hissediyor gibi. Ben bu işe iki kere girdim ikisinde de bu durumu yaşadım. Eğer kendiniz her gün içinde olmayacaksanız bu işte başarılı olmanızın imkanı yok. Bu iş anne, baba, kardeş, kayınpeder ve kayınçoya hayvan emanet edilerek yapılacak iş değil. En iyi şartlarda bu işten para kazanmanız üç seneyi bulur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
10 inek ile ne kadar kazanabiliriz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt