PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
10 yıl sonra Tümosan 85-80'den M9540'a geçiş. Fikir alışverişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Barış UZEL" data-source="post: 1374330" data-attributes="member: 5758"><p>2013 te bende tümosan 75-80 den kubota 8540 a geçtim. İki traktörde kabinli. Şu anda kubota 5000 saate geldi. Sağlamlık kullanım rahatlığı ve yakıt olarak kubota daha üstün. Tümosanda sonradan takılma turbo vardı traktör kaç hp olduğunu net olarak bilmiyorum fakat 80-85 hp traktörlerle rahat bir şekilde aynı işi yapıyordu. Güç olarak kubotadan üstün diyebilirim. Ağır tarla sürümünde vites seçeneği az olduğu için tümosan takviye 4 ile çekmeyip 3 e düştüğünde bu seferde kubota vites seçeneğinin fazla olması sebebiyle tümosandan daha seri iş yapıyordu. Baktığın kubotanın saati 3000 civarı olsa aradaki fiyata takas düşünülebilir. Bu kubotayı alayım diyorsanız aradaki fiyat farkını düşürmek gerek veya daha düşük saatli traktöre bakmak gerek bence. 5000 saat su çeken motor sürekli sabit devirde çalışmıştır. Bunun artı eksi yönlerine de bakmak gerek. Yağ bakımları düzenli olarak yapılmamışsa özellikle şanzıman yağı değişmemişse pek tavsiye etmem. İmkan varsa diğer seçenekleri değerlendirin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Barış UZEL, post: 1374330, member: 5758"] 2013 te bende tümosan 75-80 den kubota 8540 a geçtim. İki traktörde kabinli. Şu anda kubota 5000 saate geldi. Sağlamlık kullanım rahatlığı ve yakıt olarak kubota daha üstün. Tümosanda sonradan takılma turbo vardı traktör kaç hp olduğunu net olarak bilmiyorum fakat 80-85 hp traktörlerle rahat bir şekilde aynı işi yapıyordu. Güç olarak kubotadan üstün diyebilirim. Ağır tarla sürümünde vites seçeneği az olduğu için tümosan takviye 4 ile çekmeyip 3 e düştüğünde bu seferde kubota vites seçeneğinin fazla olması sebebiyle tümosandan daha seri iş yapıyordu. Baktığın kubotanın saati 3000 civarı olsa aradaki fiyata takas düşünülebilir. Bu kubotayı alayım diyorsanız aradaki fiyat farkını düşürmek gerek veya daha düşük saatli traktöre bakmak gerek bence. 5000 saat su çeken motor sürekli sabit devirde çalışmıştır. Bunun artı eksi yönlerine de bakmak gerek. Yağ bakımları düzenli olarak yapılmamışsa özellikle şanzıman yağı değişmemişse pek tavsiye etmem. İmkan varsa diğer seçenekleri değerlendirin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
10 yıl sonra Tümosan 85-80'den M9540'a geçiş. Fikir alışverişi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt