PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
100.000 tl çiftçiye sifir faizli kredi ziraat bankası aracılıgıyla ilgili konu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1023155" data-attributes="member: 59825"><p>Dün Ziraat Bankasına gittim kredi icin TAPU hayvan varlıgı listesi cks belgesini götürdüm baktım memur 100 milyara kadar kredi verebiliriz sana dedi yanlız 100 cekersin 1 yıl sonra 100 milyarı ödersen 110 milyar ödersin dedi ödeme senesi arttıkca ödeyecegin tutarda artıyor 100 binlira cok bana dedim 50 ceksem ne olur ödeyecegim rakam dedigimde 50 cekersin 3 yıl icinde ödersen 62 ödersin dedi gercekten ziraatın faiz oranları dier bankalara bakacak olursak cok iyi eger TEB bankasından 50 ceksen 75 ödüyoruz ilerliyen zamanlarda miktara karar verip ziraattan alıcaz krediyi bu arada ziraattan gebe düve ve inek almak icin kredi cekiceksen şu şartlarda var mesela 10 inek icin kredi cekiceksin aldıgın parayla inekleri alıyorsun borcunu ödüyene kadar inekleri satamıyorsun kestiremiyorsun + o ineklere yılllık sigorta yaptırman gerekiyormuş oda ayrı bir masraf o yüzden inek gebe düve kredisi felan almak bana pek mantıklı gelmedi en iyisi normal ihtiyac kredisi olarak ziraat bankasından düşük faizli kredi almak şu an icin en uygunu bu saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1023155, member: 59825"] Dün Ziraat Bankasına gittim kredi icin TAPU hayvan varlıgı listesi cks belgesini götürdüm baktım memur 100 milyara kadar kredi verebiliriz sana dedi yanlız 100 cekersin 1 yıl sonra 100 milyarı ödersen 110 milyar ödersin dedi ödeme senesi arttıkca ödeyecegin tutarda artıyor 100 binlira cok bana dedim 50 ceksem ne olur ödeyecegim rakam dedigimde 50 cekersin 3 yıl icinde ödersen 62 ödersin dedi gercekten ziraatın faiz oranları dier bankalara bakacak olursak cok iyi eger TEB bankasından 50 ceksen 75 ödüyoruz ilerliyen zamanlarda miktara karar verip ziraattan alıcaz krediyi bu arada ziraattan gebe düve ve inek almak icin kredi cekiceksen şu şartlarda var mesela 10 inek icin kredi cekiceksin aldıgın parayla inekleri alıyorsun borcunu ödüyene kadar inekleri satamıyorsun kestiremiyorsun + o ineklere yılllık sigorta yaptırman gerekiyormuş oda ayrı bir masraf o yüzden inek gebe düve kredisi felan almak bana pek mantıklı gelmedi en iyisi normal ihtiyac kredisi olarak ziraat bankasından düşük faizli kredi almak şu an icin en uygunu bu saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
100.000 tl çiftçiye sifir faizli kredi ziraat bankası aracılıgıyla ilgili konu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt