PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
100-120 bin TL arası traktör önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tarım Bitmiş" data-source="post: 1307231" data-attributes="member: 84323"><p>Ben olsam NH veya Case 100 alırdım. Kalite olarak çok iyi seviyede değiller ancak Türkiye şartları bunu gerektiriyor. </p><p>Eğer uzun yıllar kullanmayı düşünseydim bir miktar daha ekleyip Landini Powerfarm 100 alırdım. Bence çok kaliteli traktörler ancak en büyük eksiği powerfarm serisinde powershift olmaması.</p><p>Siz SDF grubuna aşinasınız, bence memnunsanız tercihinizi yine bu yönde yapabilirsiniz ama ben bir süre agrofarm 410 kullandım, ana viteste aşırı bir boşluk vardı, 4 ten 5 e geçerken 3 e geçiyordu bazen, hidrolik hassasiyet çok kötüydü ve takviye viteslere takmak çok sıkıntılı idi. Yolda çok seri, tek kademe powershift ciddi manada faydalıydı. </p><p>Birebir kullandığım traktörleri tercih sırasına göre aşağıya yazıyorum. Ancak bugün traktör alacak olsam fiyat performans ve 2. eli düşünüp gider TD100 alırdım.</p><p>MF 5613 dyna 4 TLS</p><p>MF 5445 dyna4</p><p>NH T5-105 hi-lo</p><p>Landini Powerfarm 100</p><p>NH TD90</p><p>NH TD110</p><p>Agrofarm 410 (tamamen hassasiyet ile ilgili yaşadığım memnuniyetsizlikten dolayı)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarım Bitmiş, post: 1307231, member: 84323"] Ben olsam NH veya Case 100 alırdım. Kalite olarak çok iyi seviyede değiller ancak Türkiye şartları bunu gerektiriyor. Eğer uzun yıllar kullanmayı düşünseydim bir miktar daha ekleyip Landini Powerfarm 100 alırdım. Bence çok kaliteli traktörler ancak en büyük eksiği powerfarm serisinde powershift olmaması. Siz SDF grubuna aşinasınız, bence memnunsanız tercihinizi yine bu yönde yapabilirsiniz ama ben bir süre agrofarm 410 kullandım, ana viteste aşırı bir boşluk vardı, 4 ten 5 e geçerken 3 e geçiyordu bazen, hidrolik hassasiyet çok kötüydü ve takviye viteslere takmak çok sıkıntılı idi. Yolda çok seri, tek kademe powershift ciddi manada faydalıydı. Birebir kullandığım traktörleri tercih sırasına göre aşağıya yazıyorum. Ancak bugün traktör alacak olsam fiyat performans ve 2. eli düşünüp gider TD100 alırdım. MF 5613 dyna 4 TLS MF 5445 dyna4 NH T5-105 hi-lo Landini Powerfarm 100 NH TD90 NH TD110 Agrofarm 410 (tamamen hassasiyet ile ilgili yaşadığım memnuniyetsizlikten dolayı) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
100-120 bin TL arası traktör önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt