PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
100 başlık süt Çiftliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 978303" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: 100 başlık süt Çiftliği</strong></p><p></p><p> </p><p>Kemal bey yaptigi hesapla aylik 4500 tl kar cikamis zbununda 1500 lirasini gorunmeyenmasraflar demis 3000 lira hedef koymus</p><p>ben hesap yapmadim ne kadar kazanir diye</p><p>sadece 2000 2500 gibi bir paranin hic zahmete girmedende kazanilabilecegini soyledim</p><p>dikkat ederseniz mesajimda bu isi seviyorsaniz yapmak istiyorsaniz yapin dedim</p><p>sahsen benim imkanim ve zamanim olsa hesabim zararda ciksa yaparim</p><p>ozelliklede simental yaparim</p><p>cok guzel sevimli hayvanlar, seviyorum cunki</p><p>hatta emeklilik planim kucuk bir bag evi yapip simental inegi sakiz koyunu ve bir kac cesit tavugun ciftlikte ozgurce gezinmelerini izlemek</p><p>yani ozetle hic isi bilmeyen birine bu kadar ssermayw ile 3bin kazanirsin hadi bismillah de basla demekten daha mantikli geldigi icin icin oyle dedim </p><p>bundada bi mahsur gormuyorum</p><p></p><p>ben hayvancilik konusunda oterite de degilim zaten forumda </p><p>Benim alanim zeytin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 978303, member: 55057"] [b]Ynt: 100 başlık süt Çiftliği[/b] Kemal bey yaptigi hesapla aylik 4500 tl kar cikamis zbununda 1500 lirasini gorunmeyenmasraflar demis 3000 lira hedef koymus ben hesap yapmadim ne kadar kazanir diye sadece 2000 2500 gibi bir paranin hic zahmete girmedende kazanilabilecegini soyledim dikkat ederseniz mesajimda bu isi seviyorsaniz yapmak istiyorsaniz yapin dedim sahsen benim imkanim ve zamanim olsa hesabim zararda ciksa yaparim ozelliklede simental yaparim cok guzel sevimli hayvanlar, seviyorum cunki hatta emeklilik planim kucuk bir bag evi yapip simental inegi sakiz koyunu ve bir kac cesit tavugun ciftlikte ozgurce gezinmelerini izlemek yani ozetle hic isi bilmeyen birine bu kadar ssermayw ile 3bin kazanirsin hadi bismillah de basla demekten daha mantikli geldigi icin icin oyle dedim bundada bi mahsur gormuyorum ben hayvancilik konusunda oterite de degilim zaten forumda Benim alanim zeytin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
100 başlık süt Çiftliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt