PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 393268" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: 100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var</strong></p><p></p><p>NH 100 TD tavsiye etmem, hem yakıtından bıkarsın hemde arkayı çabuk dağıtıyor, kuvvetli traktör aldım diye bunları alanlar kuyruk miline bağlı toprağı işlemeye başlıyor, traktörde buna dayanacak g.. takılmadığından, yani küçük seri traktör arkası takıldığından, arkayı dağıtıyorlar, tamirci servis tanıdığım bi arkadaşın dükkanında her kış 15-20 adet nh 100 td nin g.tünü açıyor dişlileri yeniliyor, yazında 10-15 oluyor diyor, kapıya sokmam, bu faktörü iyi düşün iyi araştır derim ben...</p><p></p><p> Bir traktörün arkası gücüne orantılı dişlilerle donanımlı olmalı, nh100 td nin en önemli eksiği budur ve hala bu hatadan dönmediler diye biliyorum...yinede iyi araştır benim bildiğim bu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 393268, member: 31244"] [b]Ynt: 100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var[/b] NH 100 TD tavsiye etmem, hem yakıtından bıkarsın hemde arkayı çabuk dağıtıyor, kuvvetli traktör aldım diye bunları alanlar kuyruk miline bağlı toprağı işlemeye başlıyor, traktörde buna dayanacak g.. takılmadığından, yani küçük seri traktör arkası takıldığından, arkayı dağıtıyorlar, tamirci servis tanıdığım bi arkadaşın dükkanında her kış 15-20 adet nh 100 td nin g.tünü açıyor dişlileri yeniliyor, yazında 10-15 oluyor diyor, kapıya sokmam, bu faktörü iyi düşün iyi araştır derim ben... Bir traktörün arkası gücüne orantılı dişlilerle donanımlı olmalı, nh100 td nin en önemli eksiği budur ve hala bu hatadan dönmediler diye biliyorum...yinede iyi araştır benim bildiğim bu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt