PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 393269" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: 100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var</strong></p><p></p><p>Bir başka sorunda traktör büyüdükçe avrupadan şaşmayacaksın, avrupa alınmıyorsa sorun alınıyor demek, özallikle yerli üretim traktörlerde pompa hindistan bosch oluyor, hindistan pompa çabuk sorun yaratıyor ve bu sorun en çok nh de oluyor, çünkü fabrikada avans ayarları yüksek ve pompa açık ayarlanıyor, güç elde etmek tork sağlamak için, buda hindistan pompayı hemen hacamat ediyor.</p><p></p><p> Sen bakıyorsun bosch pompa var üzerinde diye alıyorsun, ama pompa hindistanda üretilmiş ucuz pompa, pompanın içindeki elemanlar kalitesiz malzemeden, makaralar falan hemen pul pul dökülüyor al sana pompa arızsası, üstelik bunu ne bosch fabrikası nede traktör fabrikası anlamak istemiyor, işlerine gelmiyor, pompacıya gider kendin yaptırırsın, pompacı tanıdığımdan aldığım bilgiye göre derdini kimseye anlatamazsın, avrupa traktörde avrupa bosch pompa var ve traktör ölene kadar iş görüyor, bunlar önemli kriterler, malesef yerli traktör üreticilerinin müdürleri maliyet düşürmek için olmadık yöntemlere başvuruyorlar, sene sonu gelince patron düşük maliyetle üretim yapılmasını sağlayan müdürlerin arka cebine içi para dolu zarfları dolduruyorlar, ülkemin gerçekleri bunlar..</p><p></p><p> Özellikle traktör alırken pompasına dikkat edilmeli her bosch pompa iyi diye bişey kalmadı haberiniz olsun, ben nh kötülemek isteyen birisi değilim ama, malesef pompacı tanıdığım en çokda bu markada pompa sorunu yaşanıyor diyor.Özetle gidip vurulmayın traktör alırken çok dikkatli davranın.</p><p></p><p> Sorun so</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 393269, member: 31244"] [b]Ynt: 100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var[/b] Bir başka sorunda traktör büyüdükçe avrupadan şaşmayacaksın, avrupa alınmıyorsa sorun alınıyor demek, özallikle yerli üretim traktörlerde pompa hindistan bosch oluyor, hindistan pompa çabuk sorun yaratıyor ve bu sorun en çok nh de oluyor, çünkü fabrikada avans ayarları yüksek ve pompa açık ayarlanıyor, güç elde etmek tork sağlamak için, buda hindistan pompayı hemen hacamat ediyor. Sen bakıyorsun bosch pompa var üzerinde diye alıyorsun, ama pompa hindistanda üretilmiş ucuz pompa, pompanın içindeki elemanlar kalitesiz malzemeden, makaralar falan hemen pul pul dökülüyor al sana pompa arızsası, üstelik bunu ne bosch fabrikası nede traktör fabrikası anlamak istemiyor, işlerine gelmiyor, pompacıya gider kendin yaptırırsın, pompacı tanıdığımdan aldığım bilgiye göre derdini kimseye anlatamazsın, avrupa traktörde avrupa bosch pompa var ve traktör ölene kadar iş görüyor, bunlar önemli kriterler, malesef yerli traktör üreticilerinin müdürleri maliyet düşürmek için olmadık yöntemlere başvuruyorlar, sene sonu gelince patron düşük maliyetle üretim yapılmasını sağlayan müdürlerin arka cebine içi para dolu zarfları dolduruyorlar, ülkemin gerçekleri bunlar.. Özellikle traktör alırken pompasına dikkat edilmeli her bosch pompa iyi diye bişey kalmadı haberiniz olsun, ben nh kötülemek isteyen birisi değilim ama, malesef pompacı tanıdığım en çokda bu markada pompa sorunu yaşanıyor diyor.Özetle gidip vurulmayın traktör alırken çok dikkatli davranın. Sorun so [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 beygirlik traktör tavsiyesine ihtiyacım var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt