PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
100 Büyükbaş kapasiteli bir ağır kurma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 858171" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 100 Büyükbaş kapasiteli bir ağır kurma</strong></p><p></p><p>Öncelikle foruma hoş geldiniz vasoga arkadaşımız doğru noktalara değinmiş ülkemizde ücretsiz çiflikte hayvancılık eğitimi veren şirketler var Sütaşın 4 günlük eğitim programına bende katıldım böyle bir işe girmeyi ciddi manada düşünüyorsanız mutlaka bu tark eğitim programlarına katılın,form içerisinden gübre çukuru şu kadar kilit bu kadar maliyet şukadar gibi sorulara verilecek cevaplar eksik kalır en doğrusu kurulacak arazinin şekli, yapısı göz önünde bulundurularak en uygun maaliyette en doğru bina sistemini bu işten profesyonel anlayan bir uzmanla detaylı görüşmeniz lazım,bu işe bu zamanda girme düşüncesi yanlış bence şuanda hayvan fiyatları tavan yaptı burada 7,5-8 bine sağılır inek satılıyor bu yıl kaba yem fiyatları ve karma yem fiyatları şu seyirde yüksek olacak gibi bu iş için en doğru zaman hayvan fiyatlarının düştüğü yem fiyatlarının ucuzladığı zaman olmalı.</p><p> Irk seçimi çok önemli nasıl bir besleme yapacaksınız meradan yararlanılacakmı ona göre ırk seçimi yapmal gerekir bu konularda düşünce aşamasında karar vermelisiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 858171, member: 17222"] [b]Ynt: 100 Büyükbaş kapasiteli bir ağır kurma[/b] Öncelikle foruma hoş geldiniz vasoga arkadaşımız doğru noktalara değinmiş ülkemizde ücretsiz çiflikte hayvancılık eğitimi veren şirketler var Sütaşın 4 günlük eğitim programına bende katıldım böyle bir işe girmeyi ciddi manada düşünüyorsanız mutlaka bu tark eğitim programlarına katılın,form içerisinden gübre çukuru şu kadar kilit bu kadar maliyet şukadar gibi sorulara verilecek cevaplar eksik kalır en doğrusu kurulacak arazinin şekli, yapısı göz önünde bulundurularak en uygun maaliyette en doğru bina sistemini bu işten profesyonel anlayan bir uzmanla detaylı görüşmeniz lazım,bu işe bu zamanda girme düşüncesi yanlış bence şuanda hayvan fiyatları tavan yaptı burada 7,5-8 bine sağılır inek satılıyor bu yıl kaba yem fiyatları ve karma yem fiyatları şu seyirde yüksek olacak gibi bu iş için en doğru zaman hayvan fiyatlarının düştüğü yem fiyatlarının ucuzladığı zaman olmalı. Irk seçimi çok önemli nasıl bir besleme yapacaksınız meradan yararlanılacakmı ona göre ırk seçimi yapmal gerekir bu konularda düşünce aşamasında karar vermelisiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
100 Büyükbaş kapasiteli bir ağır kurma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt