PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 dönüm arazi aldım nasıl bir traktör önerirsiniz ? önerilerinizi bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 300645" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: 100 dönüm arazi aldım nasıl bir traktör önerirsiniz ? önerilerinizi bekliyorum</strong></p><p></p><p>aynen bütce çok önemli sana eski 80 hplik traktörde önerilir yeni 80 hplikte önerilir </p><p>bence başta sıfır traktör alma yeni başlamışn 640 al çok canavar motor 15 bine temiz bulursun ama biraz yakıtı çoktur ama 65 hplerde en ii traktörler arasındadır </p><p></p><p>td80 de çok güzel az yakan çok çalışan o da ama biraz fiyat tuzlu yeni olması nedeniyle </p><p>nhlerin çoğu yolda yakıyor una göre hesap et tarlda cimridir sonuçta kazanan sensin</p><p>td65 alabilirsin oda güzl ama bunu alcama td80 alırım ben.. ama şuan td65s var bende </p><p></p><p>168 185 188 lerede bak onlarda güzel </p><p></p><p>erkunt nimet 70 alabilirsen olur buda güzl yakıtı az</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 300645, member: 19379"] [b]Ynt: 100 dönüm arazi aldım nasıl bir traktör önerirsiniz ? önerilerinizi bekliyorum[/b] aynen bütce çok önemli sana eski 80 hplik traktörde önerilir yeni 80 hplikte önerilir bence başta sıfır traktör alma yeni başlamışn 640 al çok canavar motor 15 bine temiz bulursun ama biraz yakıtı çoktur ama 65 hplerde en ii traktörler arasındadır td80 de çok güzel az yakan çok çalışan o da ama biraz fiyat tuzlu yeni olması nedeniyle nhlerin çoğu yolda yakıyor una göre hesap et tarlda cimridir sonuçta kazanan sensin td65 alabilirsin oda güzl ama bunu alcama td80 alırım ben.. ama şuan td65s var bende 168 185 188 lerede bak onlarda güzel erkunt nimet 70 alabilirsen olur buda güzl yakıtı az [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
100 dönüm arazi aldım nasıl bir traktör önerirsiniz ? önerilerinizi bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt