PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
100 dönüm yonca ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mertmka" data-source="post: 1251640" data-attributes="member: 81313"><p>Tamburlu sulama sistemi var konuya hakimim</p><p></p><p>2 turu var zaten fonksiyon ister kanatli ister ayakli..</p><p></p><p>Bizimki yonca oldugundan ayakli ideal bize bildigin roket var biraz daha buyuk ozel yapim bundakiler..</p><p></p><p>35 fiskiyede 70 metre eninde boyu sana bagli 600 metre uretiyor genelde ama bizde 750 yani 750x110 sular bizimki ama bizim kuyular 65 fiskiye de calisiyor normalde 55 metre atiyor bendeki makinr 35 fiskiyede clisana gore cok fazla mesafe atiyor 55 60 bazen 45 dede,calisani metre attins gorum suyuna bagli ;</p><p></p><p>Kuyunun biri 65 digeri 75 fiskiye birinde 55 60 digerinde 50 metre atiyor 750 metre uzunligu var ort gunde iki makine 12 saatte 130 140 donum suluyor gunde 250 280 arasi ben suyu biraz,cok veriyorum makine yavas,gidiyor 3 gunde hepsini suluyor</p><p></p><p>Makine degeri dedigim buyuk makineler suan 140 bin kucukleri 85 90</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mertmka, post: 1251640, member: 81313"] Tamburlu sulama sistemi var konuya hakimim 2 turu var zaten fonksiyon ister kanatli ister ayakli.. Bizimki yonca oldugundan ayakli ideal bize bildigin roket var biraz daha buyuk ozel yapim bundakiler.. 35 fiskiyede 70 metre eninde boyu sana bagli 600 metre uretiyor genelde ama bizde 750 yani 750x110 sular bizimki ama bizim kuyular 65 fiskiye de calisiyor normalde 55 metre atiyor bendeki makinr 35 fiskiyede clisana gore cok fazla mesafe atiyor 55 60 bazen 45 dede,calisani metre attins gorum suyuna bagli ; Kuyunun biri 65 digeri 75 fiskiye birinde 55 60 digerinde 50 metre atiyor 750 metre uzunligu var ort gunde iki makine 12 saatte 130 140 donum suluyor gunde 250 280 arasi ben suyu biraz,cok veriyorum makine yavas,gidiyor 3 gunde hepsini suluyor Makine degeri dedigim buyuk makineler suan 140 bin kucukleri 85 90 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
100 dönüm yonca ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt