PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
100 dönümden kaç ton nohut çıkar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 497058" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 100 dönümden kaç ton nohut çıkar</strong></p><p></p><p>ilc 6-7 mm lik nohut.harman zamanı 1400 tl düşer.şuan mersinde 1400 tl.demekki daha düşer.herkes ekiyor.ama buda hastalanan bir nohuttur.ha diger nohutlara nazaran dayanıklıdır.kışlık ekilmez.yemeklik degildir.</p><p> </p><p> nohut hasatlıgının çaresi var.100 dekar içim 2500-3000 tl gözden çıkarcaksınız.her nohut hastalanmadan yetişir.bu yöntemle.</p><p> hastalıklı nohut almak ekmek en büyük risk.</p><p>TÜCCARDAN NOHUT ALIP EKMEK EN BÜYÜK RİSK.( toplama nohuttur hastalıklı sağlıklı herşey karışıktır.zaten geçen yıl tüccardan alanların %85 i zarar etti.)</p><p> tohum çok önemli.ilaçlarla çeresini bulamassınız.her ilaç her mevsimde her hastalıkda kullanılmaz.</p><p> </p><p> bu sene tam kışlık nohutum hazır olcak nasip olursa inşallah.hastalık derdi yok.buyılki nohutum - 15 dereceye kadar çiçek aşamasında dayandı. -16 etkilendi -17 de soldu.dalları ama KÖK SAĞLAM</p><p> benim nohut ilc nohutu gibi ama çok farklıdır.tane iridir.beneklidir.artı yemekliktir.</p><p>ilc195 ismini 2011 yılı için bir tüccarın isim koymasıyla başladı.</p><p> ama şuan tarım bakanlıgında tescillenip tarım kredi ve tigem de yerini alacakbu yıl. ön anlaşma tamam.</p><p> </p><p> şuan nohutlarım karın altında. ekili.</p><p>iki çeşit kışlık ekimde yarışıyor. kar kalkınca bakacagız.ilk sonuçlara.</p><p> 8-8,5 mm olanı buyıl kışlık olarak deniyorum.</p><p> digeri sadece 250 kğ tam kışlık.8,5-9 mm </p><p></p><p>nohut ekmeyin daha karlı olursunuz.hastalıklı almaktansa...</p><p></p><p> güven omayan yerden tohum alınmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 497058, member: 988"] [b]Ynt: 100 dönümden kaç ton nohut çıkar[/b] ilc 6-7 mm lik nohut.harman zamanı 1400 tl düşer.şuan mersinde 1400 tl.demekki daha düşer.herkes ekiyor.ama buda hastalanan bir nohuttur.ha diger nohutlara nazaran dayanıklıdır.kışlık ekilmez.yemeklik degildir. nohut hasatlıgının çaresi var.100 dekar içim 2500-3000 tl gözden çıkarcaksınız.her nohut hastalanmadan yetişir.bu yöntemle. hastalıklı nohut almak ekmek en büyük risk. TÜCCARDAN NOHUT ALIP EKMEK EN BÜYÜK RİSK.( toplama nohuttur hastalıklı sağlıklı herşey karışıktır.zaten geçen yıl tüccardan alanların %85 i zarar etti.) tohum çok önemli.ilaçlarla çeresini bulamassınız.her ilaç her mevsimde her hastalıkda kullanılmaz. bu sene tam kışlık nohutum hazır olcak nasip olursa inşallah.hastalık derdi yok.buyılki nohutum - 15 dereceye kadar çiçek aşamasında dayandı. -16 etkilendi -17 de soldu.dalları ama KÖK SAĞLAM benim nohut ilc nohutu gibi ama çok farklıdır.tane iridir.beneklidir.artı yemekliktir. ilc195 ismini 2011 yılı için bir tüccarın isim koymasıyla başladı. ama şuan tarım bakanlıgında tescillenip tarım kredi ve tigem de yerini alacakbu yıl. ön anlaşma tamam. şuan nohutlarım karın altında. ekili. iki çeşit kışlık ekimde yarışıyor. kar kalkınca bakacagız.ilk sonuçlara. 8-8,5 mm olanı buyıl kışlık olarak deniyorum. digeri sadece 250 kğ tam kışlık.8,5-9 mm nohut ekmeyin daha karlı olursunuz.hastalıklı almaktansa... güven omayan yerden tohum alınmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
100 dönümden kaç ton nohut çıkar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt