PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
100% safkan Romanov kuzuları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turist1" data-source="post: 665677" data-attributes="member: 47859"><p><strong>Ynt: 100% safkan Romanov kuzuları</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>hocam fikrinize saygı duymakla beraber ne yazık ki konu bana göre sizin yürüttüğünüz mantık kadar basit değil veya düz değil. sebebine gelince bu koyun bir defa doğru zamanda alınır ve doğru zamanında aşılanırsa yılda iki kez doğum yapıyor. buna ilaveten doğum oranı hakkında çeşitli rivayetler olmakla beraber bu hayvanın doğum oranı da kıvırcığın doğum oranından daha fazla. </p><p></p><p>son olarak saf olmayan ve bu bahsi geçen artı özelliklere sahip olmayan bir kuzuya 400 TL bile fazla bana göre. onun için mukayese yaparken aynı özelliklere sahip olan cinsleri ve performansları mukayese etmek lazım. bu tabiki benim fikrim. sizin fikrinize de saygı duyarım. aynı sizin de listeye ismini yazdırıp da almaya gelenlerin safkan hayvan alarak mevcut sürülerinin performansını artırmak ve komple sürülerini bahsettiğiniz fiyatlara elden çıkarıp tamamen performansı yüksek bir ırka geçme istek ve arzularına saygı duymanız gerektiği gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turist1, post: 665677, member: 47859"] [b]Ynt: 100% safkan Romanov kuzuları[/b] hocam fikrinize saygı duymakla beraber ne yazık ki konu bana göre sizin yürüttüğünüz mantık kadar basit değil veya düz değil. sebebine gelince bu koyun bir defa doğru zamanda alınır ve doğru zamanında aşılanırsa yılda iki kez doğum yapıyor. buna ilaveten doğum oranı hakkında çeşitli rivayetler olmakla beraber bu hayvanın doğum oranı da kıvırcığın doğum oranından daha fazla. son olarak saf olmayan ve bu bahsi geçen artı özelliklere sahip olmayan bir kuzuya 400 TL bile fazla bana göre. onun için mukayese yaparken aynı özelliklere sahip olan cinsleri ve performansları mukayese etmek lazım. bu tabiki benim fikrim. sizin fikrinize de saygı duyarım. aynı sizin de listeye ismini yazdırıp da almaya gelenlerin safkan hayvan alarak mevcut sürülerinin performansını artırmak ve komple sürülerini bahsettiğiniz fiyatlara elden çıkarıp tamamen performansı yüksek bir ırka geçme istek ve arzularına saygı duymanız gerektiği gibi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
100% safkan Romanov kuzuları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt