PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
110 haşmet nasıl bilirsiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SALİM" data-source="post: 573787" data-attributes="member: 21476"><p><strong>Ynt: 110 haşmet nasıl bilirsiniz</strong></p><p></p><p>dünyaya küçücük bir pencereden bakmak. üstelikte bu küüçücük pencereye buzlu cam takmak ve bu buzlu camdan bakmaya çalışmak. belli belirsiz gölge yansımaları, ışık süzülmesi. yada büyük bir pencereden bakmak. camları ola bildiğine saydam ışığı görüntüyü gösteren ancak bu pencereyede güneşlik perdesini çekip onun üzerinden bakıp sonuç çıkartmaya çalışmak. ve yahut kılasik bi deyişle dünyaya at gözlüğüyle dünyaya bakmak. bazı gerçekler göz önündedir görünür lakin göremezsiniz tamda gözünüzün önünde cereyan eder ama siz bunu fark edemezsiniz. çünkü siz bakmıyorsunuzdur sadece görmüşsünüzdür. bilinç altına işlemiştir ancak siz bi şey anlamamışsınızdır çünkü sadece görmüşsünüzdür. erkunt ' u kabullenememe biraz bu mudur acaba. en son verilen rakamda erkunt on bininci traktörünü banttan indirmişti. şimdi kaçıncı traktörünü indirdi bilmiyorum. ancak yaklaşık on beş ay oldu banttan ineli şimdi belki onbeş belki yirmi bine yaklaştı üretimi. halk artık erkuntu mfnin yarine koyarak alıyor düşüncesindeyi. tıpkı tümosanı fiatın yerine koyduğu gibi. bakmayın siz geçen yıl nh nin otuz bir bin yüz elli iki tane sattığına gerçek tamda bu. özelliklede nhnin fiat kalitesinden uzaklaştığı her kesin malumu. bunları bi fiat kullanıcısı olarak yazıyorum. her şeye ramen ilk üç sırayı yerli markalarımız tutuyor. nh yi ne kadar yerli saya biliriz bilemiyorum ancak yinede türkiyede üretildiği için yerli sayılır. sonuçta onda da türk işçisi ve mühendisinin emeği var. massey ve ferguson iki ayrı traktör markasıydı. belkide ilk zamanlarda esamesi bile okunmuyordu zamanında. birleştiler ve yıllar içinde dünya markasını oluşturdular. erkunt neden bi gün dünya markası olamasın deyil mi ama kaliteyi ve çıtayı arttırarak emin adımlarla yere sağlam basarak ne oldum delisi olmayarak traktör tüketicisinin güvenini kazanarak bu elde edile bilir ve erkuntta bu yolda gibi. tarafsız ve objektif yorumlarımda bu. erkuntun ülkemizde talep eden bi karşılığı var ve hızla yükselişte. ikinci elinin beş para etmeyeceğini idda etmekse abest ile işdigal gibime geliyor. mesela fiatların ikinci eli yüksek fiyatlara gider ama fiatların ilk alımlarıda pahalıydı yirmi bin daha fazla fiyata gitmeysede yirmi bin daha fazla fiyata alınmıştır ilki sıfır alımlarında. ikinci el olayını birazda bu yönden değerlendirmek lazım. 1993 yılında babam traktör alacaktı fiatla mf arasında yirmi milyon fark vardı sıfırlarında. mf yüz elli milyon, fiat yüz yetmiş milyondu. sonuçta almamıştık öyle kalmıştı o zamanlar. o yirmi milyonluk fark şimdinin kaç binine tekabil eder bilmiyorum. her halde yirmi bin falan olmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SALİM, post: 573787, member: 21476"] [b]Ynt: 110 haşmet nasıl bilirsiniz[/b] dünyaya küçücük bir pencereden bakmak. üstelikte bu küüçücük pencereye buzlu cam takmak ve bu buzlu camdan bakmaya çalışmak. belli belirsiz gölge yansımaları, ışık süzülmesi. yada büyük bir pencereden bakmak. camları ola bildiğine saydam ışığı görüntüyü gösteren ancak bu pencereyede güneşlik perdesini çekip onun üzerinden bakıp sonuç çıkartmaya çalışmak. ve yahut kılasik bi deyişle dünyaya at gözlüğüyle dünyaya bakmak. bazı gerçekler göz önündedir görünür lakin göremezsiniz tamda gözünüzün önünde cereyan eder ama siz bunu fark edemezsiniz. çünkü siz bakmıyorsunuzdur sadece görmüşsünüzdür. bilinç altına işlemiştir ancak siz bi şey anlamamışsınızdır çünkü sadece görmüşsünüzdür. erkunt ' u kabullenememe biraz bu mudur acaba. en son verilen rakamda erkunt on bininci traktörünü banttan indirmişti. şimdi kaçıncı traktörünü indirdi bilmiyorum. ancak yaklaşık on beş ay oldu banttan ineli şimdi belki onbeş belki yirmi bine yaklaştı üretimi. halk artık erkuntu mfnin yarine koyarak alıyor düşüncesindeyi. tıpkı tümosanı fiatın yerine koyduğu gibi. bakmayın siz geçen yıl nh nin otuz bir bin yüz elli iki tane sattığına gerçek tamda bu. özelliklede nhnin fiat kalitesinden uzaklaştığı her kesin malumu. bunları bi fiat kullanıcısı olarak yazıyorum. her şeye ramen ilk üç sırayı yerli markalarımız tutuyor. nh yi ne kadar yerli saya biliriz bilemiyorum ancak yinede türkiyede üretildiği için yerli sayılır. sonuçta onda da türk işçisi ve mühendisinin emeği var. massey ve ferguson iki ayrı traktör markasıydı. belkide ilk zamanlarda esamesi bile okunmuyordu zamanında. birleştiler ve yıllar içinde dünya markasını oluşturdular. erkunt neden bi gün dünya markası olamasın deyil mi ama kaliteyi ve çıtayı arttırarak emin adımlarla yere sağlam basarak ne oldum delisi olmayarak traktör tüketicisinin güvenini kazanarak bu elde edile bilir ve erkuntta bu yolda gibi. tarafsız ve objektif yorumlarımda bu. erkuntun ülkemizde talep eden bi karşılığı var ve hızla yükselişte. ikinci elinin beş para etmeyeceğini idda etmekse abest ile işdigal gibime geliyor. mesela fiatların ikinci eli yüksek fiyatlara gider ama fiatların ilk alımlarıda pahalıydı yirmi bin daha fazla fiyata gitmeysede yirmi bin daha fazla fiyata alınmıştır ilki sıfır alımlarında. ikinci el olayını birazda bu yönden değerlendirmek lazım. 1993 yılında babam traktör alacaktı fiatla mf arasında yirmi milyon fark vardı sıfırlarında. mf yüz elli milyon, fiat yüz yetmiş milyondu. sonuçta almamıştık öyle kalmıştı o zamanlar. o yirmi milyonluk fark şimdinin kaç binine tekabil eder bilmiyorum. her halde yirmi bin falan olmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
110 haşmet nasıl bilirsiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt