PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
110 haşmet nasıl bilirsiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KALINLI_58" data-source="post: 573835" data-attributes="member: 33899"><p><strong>Ynt: 110 haşmet nasıl bilirsiniz</strong></p><p></p><p></p><p>1.cisi çorap değiştirir gibi traktör değiştirdiğimiz yok. Bizde Fıat 750 Special var 38 senedir kullanıyoruz ve köydeki en çok arazi bizim. Ben bile 38 sene bu kadar ağır çalışmaya rağmen hala çok güçlü olmasına hiç yolda bırakmamasına şaşırıyorum. Arazi çoğalınca TD100D aldık traktörden de çok memnunuz ama aniden arazi dahada çoğalınca daha 400 saati doldurmamasına rağmen en az 125 beygirlik traktörle değiştirmeyi düşünüyoruz. Eğer ben 85 verip Erkunt-Hattat almış olsaydım ya elimde kalırdı satamazdım ya satmak için çok beklerdim yada satsam bile çok zarar ederdim. Ama şuan NH ı satacak olsam alıcı hazır ve nerdeyse hiç zarar etmiyorum. Anlatmak istediğim olay budur. Ben 70 verip hattat a 110 almasınıda bilirdim ama 85 verdim NH TD100d aldım ve memnunum. Erkunt umarım başarılı olur. Türk malının başarılı olmasını kim istemez ama bunun için beklemek gerekir. Şuan çoğu galerici 2.elini almıyor bile. Ben Erkuntu kötülemiyorum. Bir marka tutuluyorsa bunun fiyatı artar parçası kolay bulunur serviside iyi olur. Ben şuan fikir olarak Erkunt almam. Herkesin kendi tercihine de saygı duyarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALINLI_58, post: 573835, member: 33899"] [b]Ynt: 110 haşmet nasıl bilirsiniz[/b] 1.cisi çorap değiştirir gibi traktör değiştirdiğimiz yok. Bizde Fıat 750 Special var 38 senedir kullanıyoruz ve köydeki en çok arazi bizim. Ben bile 38 sene bu kadar ağır çalışmaya rağmen hala çok güçlü olmasına hiç yolda bırakmamasına şaşırıyorum. Arazi çoğalınca TD100D aldık traktörden de çok memnunuz ama aniden arazi dahada çoğalınca daha 400 saati doldurmamasına rağmen en az 125 beygirlik traktörle değiştirmeyi düşünüyoruz. Eğer ben 85 verip Erkunt-Hattat almış olsaydım ya elimde kalırdı satamazdım ya satmak için çok beklerdim yada satsam bile çok zarar ederdim. Ama şuan NH ı satacak olsam alıcı hazır ve nerdeyse hiç zarar etmiyorum. Anlatmak istediğim olay budur. Ben 70 verip hattat a 110 almasınıda bilirdim ama 85 verdim NH TD100d aldım ve memnunum. Erkunt umarım başarılı olur. Türk malının başarılı olmasını kim istemez ama bunun için beklemek gerekir. Şuan çoğu galerici 2.elini almıyor bile. Ben Erkuntu kötülemiyorum. Bir marka tutuluyorsa bunun fiyatı artar parçası kolay bulunur serviside iyi olur. Ben şuan fikir olarak Erkunt almam. Herkesin kendi tercihine de saygı duyarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
110 haşmet nasıl bilirsiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt