PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
110 olup az yakan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="landini_ankara" data-source="post: 1143767" data-attributes="member: 77706"><p>massey 398 verip eğer yerli bir traktör alıyorsan hangi marka olursa olsun mutlu olamazsın 398 traktörlerin içinde hem para etmesi hem nadas da seri olması anlamında en iyi traktördür. orjinal kabin 4x4 kılimalı modeli massey de şuan üretilse yok satar. Hattat ve hars gibi traktörlere o yüzden bakıyor millet acaba diyor.</p><p>john deree m serisinde 105 m commanrail olması başarılı. </p><p>kubota ya ben hiç alışamadım kullananlar var traktöre bakınca rengi tasarımı sesi sanki iş makinası gibi</p><p></p><p>landinide 110 hp perkins motorlu traktör var senin traktörün ile aynı hassasiyet hidroliğine sahip motor aynı vites grubu aynı turbo su bile aynı ekstradan intercool var kabin kılima 4x4 şu çok net traktörün tarlada verimli çalışması için hassasiyetinin nerden aldığı önemli cnh de hidrolik kollarının birleştiği milden alır bizde ise orta koldan alır buda daha fazla titreşim verir daha hassas olur. cnh de bu sistem sadece tt ve 56 serisinde vardır yaydan alır hassiyeti ve başarılıdır. tt nin bayılmayıp 4 lastik patinaja kalkması td nin ise istop etmesinin bir sebebide budur bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="landini_ankara, post: 1143767, member: 77706"] massey 398 verip eğer yerli bir traktör alıyorsan hangi marka olursa olsun mutlu olamazsın 398 traktörlerin içinde hem para etmesi hem nadas da seri olması anlamında en iyi traktördür. orjinal kabin 4x4 kılimalı modeli massey de şuan üretilse yok satar. Hattat ve hars gibi traktörlere o yüzden bakıyor millet acaba diyor. john deree m serisinde 105 m commanrail olması başarılı. kubota ya ben hiç alışamadım kullananlar var traktöre bakınca rengi tasarımı sesi sanki iş makinası gibi landinide 110 hp perkins motorlu traktör var senin traktörün ile aynı hassasiyet hidroliğine sahip motor aynı vites grubu aynı turbo su bile aynı ekstradan intercool var kabin kılima 4x4 şu çok net traktörün tarlada verimli çalışması için hassasiyetinin nerden aldığı önemli cnh de hidrolik kollarının birleştiği milden alır bizde ise orta koldan alır buda daha fazla titreşim verir daha hassas olur. cnh de bu sistem sadece tt ve 56 serisinde vardır yaydan alır hassiyeti ve başarılıdır. tt nin bayılmayıp 4 lastik patinaja kalkması td nin ise istop etmesinin bir sebebide budur bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
110 olup az yakan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt