PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
115 HP traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gassal" data-source="post: 1026749" data-attributes="member: 15878"><p>iyi diyorsun hoş diyorsun da 50 dönüme 70 beygir traktör alırsan da bu işte yaya kalırsın. elinde vardır yıllık 500 dönüm civarı işlediğin tarla heh bu kadar yer işlediğine göre gelirin de güzeldir. 60-70 beygir traktörle iş bitmiyor, 100 beygirin üzerine çıkayım, bu seneki hasatla ödeyemesem, seneye öderim dersin. ben de eyvallah derim. çünkü senin ki lüks değil ihtiyaç olur. ama adamın senelik çifçilikten geliri 10-15 bin lira ama gözü 100-150 binlik traktörde. benim yanlış olarak gördüğüm nokta da tam olarak burası. bu neye benziyor biliyor musun? adam askeri ücretle çalışıyor ama evden işe 5 km yol yapmak için 150 bine lüks araba alıyor. işte durum bu kadar vahim. galeriler ve bankalar çiftçinin sırtına binmek için sürekli fırsat kolluyor. ben diyorum ki bunlara fırsat vermeyin. 10 günde işleyecekmişsin, 30 günde işleyiver. en azından kafan rahat olur.</p><p>her gün peynir ekmek gibi satan nh'nin 65liği 100bin tl sınırına dayanmış. galericiler kazığın ucunu iyice sivriltmiş. temkinli olmakta yarar var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gassal, post: 1026749, member: 15878"] iyi diyorsun hoş diyorsun da 50 dönüme 70 beygir traktör alırsan da bu işte yaya kalırsın. elinde vardır yıllık 500 dönüm civarı işlediğin tarla heh bu kadar yer işlediğine göre gelirin de güzeldir. 60-70 beygir traktörle iş bitmiyor, 100 beygirin üzerine çıkayım, bu seneki hasatla ödeyemesem, seneye öderim dersin. ben de eyvallah derim. çünkü senin ki lüks değil ihtiyaç olur. ama adamın senelik çifçilikten geliri 10-15 bin lira ama gözü 100-150 binlik traktörde. benim yanlış olarak gördüğüm nokta da tam olarak burası. bu neye benziyor biliyor musun? adam askeri ücretle çalışıyor ama evden işe 5 km yol yapmak için 150 bine lüks araba alıyor. işte durum bu kadar vahim. galeriler ve bankalar çiftçinin sırtına binmek için sürekli fırsat kolluyor. ben diyorum ki bunlara fırsat vermeyin. 10 günde işleyecekmişsin, 30 günde işleyiver. en azından kafan rahat olur. her gün peynir ekmek gibi satan nh'nin 65liği 100bin tl sınırına dayanmış. galericiler kazığın ucunu iyice sivriltmiş. temkinli olmakta yarar var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
115 HP traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt