PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
12 inç 3lü pullukla kavun yeri sürümü...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 439209" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: 12 inç 3lü pullukla kavun yeri sürümü...</strong></p><p></p><p> sorma nail abi bizde senenin 365 günü yağmur yağmasın iş var üzüm kesmesi daha bitmedi şeftali bahçelerinin kışa hazırlıyoruz 1 hafta sonra zeytin başlıcak 1 ayda o sürer zytin bitiminden sonra zeytinliklere gübre ve sürüm daha sonra şeftali armut ve bağları budama onlar biter zytinleri budama çıkar hpsinede ben yetişemiyorum budamacı getiriyorum senede 5.000 tl budma parası veriyorum gerisini sen düşün nail abi bizde iş bitermi? aynen ben kavunu kendime kadar ekiyorum 1 dönüm çok güzel bi cins var elimde kışlık ama yazında yeniyo ve şeker gibi... bizde böyle kardeşim bende hiç boş yer yok.. teşekkürler.. sağol kardeşim. kabak lastik gemi... yok be arda benim traktör bu tanımadınmı nh tn 75... aynen öyle kardeşim kendimize kadar ektik bizim buralarda o kadar kötü değildi piyasa sizin çok kötüydü galiba..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 439209, member: 29556"] [b]Ynt: 12 inç 3lü pullukla kavun yeri sürümü...[/b] sorma nail abi bizde senenin 365 günü yağmur yağmasın iş var üzüm kesmesi daha bitmedi şeftali bahçelerinin kışa hazırlıyoruz 1 hafta sonra zeytin başlıcak 1 ayda o sürer zytin bitiminden sonra zeytinliklere gübre ve sürüm daha sonra şeftali armut ve bağları budama onlar biter zytinleri budama çıkar hpsinede ben yetişemiyorum budamacı getiriyorum senede 5.000 tl budma parası veriyorum gerisini sen düşün nail abi bizde iş bitermi? aynen ben kavunu kendime kadar ekiyorum 1 dönüm çok güzel bi cins var elimde kışlık ama yazında yeniyo ve şeker gibi... bizde böyle kardeşim bende hiç boş yer yok.. teşekkürler.. sağol kardeşim. kabak lastik gemi... yok be arda benim traktör bu tanımadınmı nh tn 75... aynen öyle kardeşim kendimize kadar ektik bizim buralarda o kadar kötü değildi piyasa sizin çok kötüydü galiba.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
12 inç 3lü pullukla kavun yeri sürümü...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt