PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 739445" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: 125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>valla ben bilmem arkadaş..ben konyalıyım evim konyada hafta sonları kaçarım köye..uzun lafınkısası ben membağında yaşıyorum...sadece karatay sanayide 7 tane tümosan yetkili servisi var..daha dün ordaydım 9 tane ayrık tümo gördüm..sen in orda kaç yetkili servis var??senede kaç tümo görüyosun..burası membağı kafanı çevir tümo görürsün..adamgibi yaparlarsaaaaa başımın tacı ...amam bu kafada giderlerseeee..ucuzmuş mucuzmuş vay yerli malıymış..vay konya malıymış anlamam allah kapımdan girmesini nasip etmesin..bu benim şahsi görüşüm ..gurur yapıp kızmaya gerek yok..ha sizede kızıyorum..bu olaylar yeni değil çünkü..tümo özelleştiğinden beri var..eskiden tümo arıza neyim bilmezdi hala kullanan koşularım var görüyoruz..servis diye bişey duymadı bu adamlar tarihinde..gel gör ki 204 den sonra (devletin stokları bitince)tümo alaln her harman servislere taşınıyor..bu bilindiği halde hala kendilerini düzeltmelerini beklemeden para kazandırıyorsunuz ben ona takılıyorum..ufak tefek uyduruk kıytırık büyük farketmez...anket yap en çok servis çağıran çifttçi tümocudur..bundada idalıyım..zaten markalar içerisinde 45 tane ssh servis aracı bulunduran başka marka yok(1 günde 45 tane ford trantit connect aldılar hepsi servis aracı)..benim arkadaşlarım var ssh da her gün konuşuruz hergün..şu verdiğin örnekteki traktör 1500 saatte olsa anlarım bunu derimki kalitesiz malzeme erken yorulmuş amam 125 saatte olunca püfff..yazık...hemde 300 tane veben daha çok olduğunu biliyorum..garantiye sokulmayıpta bedelli tamir edilenlerde var çünki..bu hatayı anlıyana kadar 300 den fazla traktör çıktı trafiğe..ohh bee..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 739445, member: 34391"] [b]Ynt: 125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER[/b] valla ben bilmem arkadaş..ben konyalıyım evim konyada hafta sonları kaçarım köye..uzun lafınkısası ben membağında yaşıyorum...sadece karatay sanayide 7 tane tümosan yetkili servisi var..daha dün ordaydım 9 tane ayrık tümo gördüm..sen in orda kaç yetkili servis var??senede kaç tümo görüyosun..burası membağı kafanı çevir tümo görürsün..adamgibi yaparlarsaaaaa başımın tacı ...amam bu kafada giderlerseeee..ucuzmuş mucuzmuş vay yerli malıymış..vay konya malıymış anlamam allah kapımdan girmesini nasip etmesin..bu benim şahsi görüşüm ..gurur yapıp kızmaya gerek yok..ha sizede kızıyorum..bu olaylar yeni değil çünkü..tümo özelleştiğinden beri var..eskiden tümo arıza neyim bilmezdi hala kullanan koşularım var görüyoruz..servis diye bişey duymadı bu adamlar tarihinde..gel gör ki 204 den sonra (devletin stokları bitince)tümo alaln her harman servislere taşınıyor..bu bilindiği halde hala kendilerini düzeltmelerini beklemeden para kazandırıyorsunuz ben ona takılıyorum..ufak tefek uyduruk kıytırık büyük farketmez...anket yap en çok servis çağıran çifttçi tümocudur..bundada idalıyım..zaten markalar içerisinde 45 tane ssh servis aracı bulunduran başka marka yok(1 günde 45 tane ford trantit connect aldılar hepsi servis aracı)..benim arkadaşlarım var ssh da her gün konuşuruz hergün..şu verdiğin örnekteki traktör 1500 saatte olsa anlarım bunu derimki kalitesiz malzeme erken yorulmuş amam 125 saatte olunca püfff..yazık...hemde 300 tane veben daha çok olduğunu biliyorum..garantiye sokulmayıpta bedelli tamir edilenlerde var çünki..bu hatayı anlıyana kadar 300 den fazla traktör çıktı trafiğe..ohh bee.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt