PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 739451" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: 125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bak güzel kardeşim burası forum..bir markayı düzeltmek tümüyle olur..onu iyi yapmışta bunu becerememiş demek objektif değildir..kalite her segmentte olmalı..sen takmışsın bahçe modeline..bu zaten tümonun başarısı değilki..antonyo cararo nun başarısı..övgünü onayap...insanlar bu yüzden takılıyo sana..boşver..burda sorun varsa bir üreticiyi yerin dibine sokmamız lazımki artık uyandığımızı anlasınlar..boşa gidiyo sanma hergün bakıyolar onlar buralara..eleştirini yap geç..en iyi çözüm bu ..dediğim gibi adam gibi yapsınlar başımın tacıı..KONYAMLA GRUR DUYUYORUM..DÜNYANIN HER YERİNE MAKİNALAR MOTORLAR SATIYORUZ..KEŞKE GÜZEL TÜRKİYEMİN HER YERİ KONYA KADAR ÜRETKEN SNAYİLEŞMİŞ OLSA..ALLAH HER İLİMİZE NASİP EDSİN BU ÇALIŞAN ŞEHRİ ama iş tümoya geldimi orda dur..yardakçı zihniyet ihale alabilmek için akp li oldu111111devletin kredileriyle devleti dolandırıp milyon dolarlık fabrikayı 3 kuruşa kapattı(konmassan 1992de 2,8 katrilyon verdi bu fabrikaya koç grurbunun tam iki katıydı koça yar olmassa kimsenin olmasın dediler satmadılar)şimdi damatları sefasını sürüyor..konuyla ne ilgisi var???sen kredi ödicem bedavaya kazanıcam diye tutupta 25 yıllık ustaları mühendisleri işinden eder yerine asgari ücretli(çoğu konya dışı işsizliğin yoğun olduğu yerlerden)acezi işbilmez tecrübesiz okulunu yeni bitirmiş adamları toplarsan orda kalite diye bişey olmaaaazzzz...ha üç beş yalaka var ben staj yaparken hatta montajcı yada posta başıydı o adamlar iş öğretsin diye bırakıldı o günün posta başı şimdi TRAKTÖR MONTAJ MÜDÜRÜ garip...</p><p>kendi kadrosuna bu kadara ucuzcu davranan hayatında makine adına bişey yapmamış sadece yatırımını bütültmek için fabrika almış bi yönetimden ne kalitesi bekliyosun???bunlarda sadece üretim potansiyeli var..adet olarak piyasayı doyurabiliyorlar talebe cevap veriyolar hepsi bu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 739451, member: 34391"] [b]Ynt: 125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER[/b] bak güzel kardeşim burası forum..bir markayı düzeltmek tümüyle olur..onu iyi yapmışta bunu becerememiş demek objektif değildir..kalite her segmentte olmalı..sen takmışsın bahçe modeline..bu zaten tümonun başarısı değilki..antonyo cararo nun başarısı..övgünü onayap...insanlar bu yüzden takılıyo sana..boşver..burda sorun varsa bir üreticiyi yerin dibine sokmamız lazımki artık uyandığımızı anlasınlar..boşa gidiyo sanma hergün bakıyolar onlar buralara..eleştirini yap geç..en iyi çözüm bu ..dediğim gibi adam gibi yapsınlar başımın tacıı..KONYAMLA GRUR DUYUYORUM..DÜNYANIN HER YERİNE MAKİNALAR MOTORLAR SATIYORUZ..KEŞKE GÜZEL TÜRKİYEMİN HER YERİ KONYA KADAR ÜRETKEN SNAYİLEŞMİŞ OLSA..ALLAH HER İLİMİZE NASİP EDSİN BU ÇALIŞAN ŞEHRİ ama iş tümoya geldimi orda dur..yardakçı zihniyet ihale alabilmek için akp li oldu111111devletin kredileriyle devleti dolandırıp milyon dolarlık fabrikayı 3 kuruşa kapattı(konmassan 1992de 2,8 katrilyon verdi bu fabrikaya koç grurbunun tam iki katıydı koça yar olmassa kimsenin olmasın dediler satmadılar)şimdi damatları sefasını sürüyor..konuyla ne ilgisi var???sen kredi ödicem bedavaya kazanıcam diye tutupta 25 yıllık ustaları mühendisleri işinden eder yerine asgari ücretli(çoğu konya dışı işsizliğin yoğun olduğu yerlerden)acezi işbilmez tecrübesiz okulunu yeni bitirmiş adamları toplarsan orda kalite diye bişey olmaaaazzzz...ha üç beş yalaka var ben staj yaparken hatta montajcı yada posta başıydı o adamlar iş öğretsin diye bırakıldı o günün posta başı şimdi TRAKTÖR MONTAJ MÜDÜRÜ garip... kendi kadrosuna bu kadara ucuzcu davranan hayatında makine adına bişey yapmamış sadece yatırımını bütültmek için fabrika almış bi yönetimden ne kalitesi bekliyosun???bunlarda sadece üretim potansiyeli var..adet olarak piyasayı doyurabiliyorlar talebe cevap veriyolar hepsi bu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
125 saatte TÜMOSAN 8105 ARIZA VE DİĞER TRAKTORLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt