PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
135 veya 148 ara işler için
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hilmicn_14" data-source="post: 1289743" data-attributes="member: 81050"><p>yakıtları çok düşük olan traktörlerdir kolay kolay arıza vermez 135 pek güçlü değildir çamurda randıman alamayabilirsiniz ve debriyaja basarken hidrolik kolları kalkmaz çoğu versiyonunda böyledir tek baskı diye adı geçer . (debriyaja basarken kaldıranda vardır çift baskı diye geçer avrupa versiyonlarıdır.) rampada yüklü iken bayılmaz keçi gibi tırmanır. 148 konusuna gelirsek efsane traktördür 4 ileridir çift baskı ve patinaj kilidi vardır arıza açmaz eğer yolda çok kullanacaksanız hız dişlisi taktırır araba gibi kullanırsınız bende var 148 ingiliz çift 08 blok dişli taktırdım 52 km/h hız yapıyor. eğer arazin rampa yokuş çamur ise ispanyol al derim ağır devirdir güçlüdür. ingiliz ispanyola göre seri devirdir yakıt düşüktür rampada yüklü iken 240'ların canına okur bayılma yapmaz 240 kesilir ben ferguson kullanıcısı olarak tavsiye ederim. fergusonda model çoktur siz sorularınızı yazın ben bildiğim kadarı ile yanıtlamaya çalışırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hilmicn_14, post: 1289743, member: 81050"] yakıtları çok düşük olan traktörlerdir kolay kolay arıza vermez 135 pek güçlü değildir çamurda randıman alamayabilirsiniz ve debriyaja basarken hidrolik kolları kalkmaz çoğu versiyonunda böyledir tek baskı diye adı geçer . (debriyaja basarken kaldıranda vardır çift baskı diye geçer avrupa versiyonlarıdır.) rampada yüklü iken bayılmaz keçi gibi tırmanır. 148 konusuna gelirsek efsane traktördür 4 ileridir çift baskı ve patinaj kilidi vardır arıza açmaz eğer yolda çok kullanacaksanız hız dişlisi taktırır araba gibi kullanırsınız bende var 148 ingiliz çift 08 blok dişli taktırdım 52 km/h hız yapıyor. eğer arazin rampa yokuş çamur ise ispanyol al derim ağır devirdir güçlüdür. ingiliz ispanyola göre seri devirdir yakıt düşüktür rampada yüklü iken 240'ların canına okur bayılma yapmaz 240 kesilir ben ferguson kullanıcısı olarak tavsiye ederim. fergusonda model çoktur siz sorularınızı yazın ben bildiğim kadarı ile yanıtlamaya çalışırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
135 veya 148 ara işler için
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt