PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
14 Tonluk/İkiz Dingil Römork
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 807448" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: 14 Tonluk/İkiz Dingil Römork</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizimde römorklar aşırı yüksek, dingiller yeterli olduğu yerde tekerler ince kalıyor, en boy orantılı değil, frenler yok denecek kadar az olanda ısındığında tutmamaya başlıyor, birde bizim memlekette bir huy var sıfır traktör alan gidiyor alt çekiyi hemen söküp motora yapışık ufak bir kanca takıyor sonra manevra 0 a yakın oluyor, çok az makaslama yaptığında römork atıyor, ben hiç orjinal alt çeki kullanmamıştım dayımın traktöründe balya çekerken kullandım ve o gün o rahat manevrayı römork atmamasını görünce karar verdim traktöre ilk yapacağım şeylerden biri orjinal alt çeki takmak. Dünya yanlış kullanıyor zaten biz doğrusunu yapıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 807448, member: 45767"] [b]Ynt: 14 Tonluk/İkiz Dingil Römork[/b] Bizimde römorklar aşırı yüksek, dingiller yeterli olduğu yerde tekerler ince kalıyor, en boy orantılı değil, frenler yok denecek kadar az olanda ısındığında tutmamaya başlıyor, birde bizim memlekette bir huy var sıfır traktör alan gidiyor alt çekiyi hemen söküp motora yapışık ufak bir kanca takıyor sonra manevra 0 a yakın oluyor, çok az makaslama yaptığında römork atıyor, ben hiç orjinal alt çeki kullanmamıştım dayımın traktöründe balya çekerken kullandım ve o gün o rahat manevrayı römork atmamasını görünce karar verdim traktöre ilk yapacağım şeylerden biri orjinal alt çeki takmak. Dünya yanlış kullanıyor zaten biz doğrusunu yapıyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
14 Tonluk/İkiz Dingil Römork
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt