PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** 15.000 Ton Et İthalatı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 864634" data-attributes="member: 21067"><p>İsmail Abi oyuncak değil bu millet. Artık sakinliği kalmadı. </p><p></p><p>Ben kendi yemimin %90 ' ını kendim üretiyorum. </p><p></p><p>%10 ' unu ise uygun fiyattan zamanında stokluyorum. </p><p></p><p>Kuzularıma yalnızca ben, koyunlarıma ise elimden geldiğince ben bakıyorum. </p><p></p><p>Yeri geliyor 2 yıl boyunca tatil yapmıyorum. </p><p></p><p>10 yıldır küpe takımı dışında hiçbir veteriner işletmeme ayak basmadı. Tüm sağlık müdahalelerini ben yapıyorum. </p><p></p><p>Ve gayet açık yüreklilikle söylüyorum: KURTARMIYOR</p><p></p><p>baskül 11-12 lirayı gördüğü an bir ithal müdahalesi geliyor, hoooo 9 lira. </p><p></p><p>Bu yıl 100 ' ün üzerinde kuzumu 9.5 liradan verdim. Benimkiler iyi de 9.5 ' ten gitti. Cümle cevrem 9 ' dan verdi. </p><p></p><p>9 lira maliyeti var bunun. Taş mı yiyelim?</p><p></p><p>10 gündür 11 ' e çıktı baskül. Yine ithal kapısı açıldı. </p><p></p><p>Yetti artık. </p><p></p><p>Yemin çuvalı 50 lira. Yapsınlar müdahaleyi, olsun çuvalı 30 lira. Baskül 8 ' e düşsün. Sesimi çıkartırsam namerdim. </p><p>Tüm müdehaleler bize girmek zorunda mı?</p><p></p><p>Ya bu hükümet gidecek, ya ben hayvanları satıcam. </p><p></p><p>Başka çare kalmadı.</p><p></p><p></p><p>Not: kuzu baskülü 7 yıldır 9 lira!</p><p></p><p>7 yıldır fiyatı aynı kalan tek bir şey söyleyin. Haklısınız diyecem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 864634, member: 21067"] İsmail Abi oyuncak değil bu millet. Artık sakinliği kalmadı. Ben kendi yemimin %90 ' ını kendim üretiyorum. %10 ' unu ise uygun fiyattan zamanında stokluyorum. Kuzularıma yalnızca ben, koyunlarıma ise elimden geldiğince ben bakıyorum. Yeri geliyor 2 yıl boyunca tatil yapmıyorum. 10 yıldır küpe takımı dışında hiçbir veteriner işletmeme ayak basmadı. Tüm sağlık müdahalelerini ben yapıyorum. Ve gayet açık yüreklilikle söylüyorum: KURTARMIYOR baskül 11-12 lirayı gördüğü an bir ithal müdahalesi geliyor, hoooo 9 lira. Bu yıl 100 ' ün üzerinde kuzumu 9.5 liradan verdim. Benimkiler iyi de 9.5 ' ten gitti. Cümle cevrem 9 ' dan verdi. 9 lira maliyeti var bunun. Taş mı yiyelim? 10 gündür 11 ' e çıktı baskül. Yine ithal kapısı açıldı. Yetti artık. Yemin çuvalı 50 lira. Yapsınlar müdahaleyi, olsun çuvalı 30 lira. Baskül 8 ' e düşsün. Sesimi çıkartırsam namerdim. Tüm müdehaleler bize girmek zorunda mı? Ya bu hükümet gidecek, ya ben hayvanları satıcam. Başka çare kalmadı. Not: kuzu baskülü 7 yıldır 9 lira! 7 yıldır fiyatı aynı kalan tek bir şey söyleyin. Haklısınız diyecem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** 15.000 Ton Et İthalatı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt