PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Denizlihorozu" data-source="post: 763468" data-attributes="member: 47868"><p><strong>Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?</strong></p><p></p><p>Bence +100 hayvan olan isletmeler cogalacak. Hayvanlarda verim artacak laktosyan basi 20.000 litre kadar, tarladan uretilen urunler daha verimli olacak. Sulama, tarlada fabrika gubre kullanimi, kimyasallarin kullanimi vs gibi konulara yeni cozumler gelecek. Et ve sut fiyatlarinin daha makul yerlere gelecegine inaniyorum. Hayvan sagligi ve cevre koruma on plana cikacak, ciftcimiz bu yonde daha cok yol kat etmesi lazim...</p><p>bu yukarda belirttigim calismalar suan Israilde yurutuluyor... </p><p>Bizim universitelerimiz, bakanlik, birlikler, koperatiflerimiz ve ciftcilerimiz bir cati altinda toplanip tarim ve hayvanciligin gelecegi hakkinda ciddi calismalar yapmalilar diye dusunuyorum. Suanda bu konularda ben internette veya baska bir yerde bisey gormedim, duymadim okumadim. Bilgisi olanlar varsa burada paylasirlarsa cok memnun kalirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Denizlihorozu, post: 763468, member: 47868"] [b]Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?[/b] Bence +100 hayvan olan isletmeler cogalacak. Hayvanlarda verim artacak laktosyan basi 20.000 litre kadar, tarladan uretilen urunler daha verimli olacak. Sulama, tarlada fabrika gubre kullanimi, kimyasallarin kullanimi vs gibi konulara yeni cozumler gelecek. Et ve sut fiyatlarinin daha makul yerlere gelecegine inaniyorum. Hayvan sagligi ve cevre koruma on plana cikacak, ciftcimiz bu yonde daha cok yol kat etmesi lazim... bu yukarda belirttigim calismalar suan Israilde yurutuluyor... Bizim universitelerimiz, bakanlik, birlikler, koperatiflerimiz ve ciftcilerimiz bir cati altinda toplanip tarim ve hayvanciligin gelecegi hakkinda ciddi calismalar yapmalilar diye dusunuyorum. Suanda bu konularda ben internette veya baska bir yerde bisey gormedim, duymadim okumadim. Bilgisi olanlar varsa burada paylasirlarsa cok memnun kalirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt