PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 763979" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?</strong></p><p></p><p></p><p> <strong>Gerçekten güzel tesbitleriniz var hocam bende yazdıklarınıza katılıyorum işin aslı küçük büyük bütün hayvan üreticileri örgütlü herkezin üye olduğu süt birliği,damızlık birliği,süt koparatifleri vs. ler var sıkıntı mevcut birliklerin iyi çalışamaması üyelerinin hakkını aramaması,misal veriyorum daha önceki yönetimde üyesi olduğum damızlık birliğinin pek faaliyetleri yoktu şuanki yönetim iyi çalışıyor gerçekten biz damızlık birliği aracılığıyla 110 tl ye süt veriyoruz ve 38 tl ye 19-27 süt yemi alıyoruz artı doğrudan pazarlama konusunda bize yardımcı oluyorlar yem alımındada süt veren işletmeler için toplu pazarlık yapıyorlar,yani diyeceğim üyesi olduğumuz birliklerin başında iyi idealist yöneticiler olursa üyelerine kazandırıyorlar.</strong></p><p> <strong>Konu kapsamında güzel yorumlar yapılıyor bence 'ben hayvancılık yapmak istiyorum' başlığı altında konu açmaktansa hayvancılık yapmak isteyenler bu konuyu takip etseler daha yararlı olur o yüzden konuyu sabitliyorum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 763979, member: 17222"] [b]Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?[/b] [b]Gerçekten güzel tesbitleriniz var hocam bende yazdıklarınıza katılıyorum işin aslı küçük büyük bütün hayvan üreticileri örgütlü herkezin üye olduğu süt birliği,damızlık birliği,süt koparatifleri vs. ler var sıkıntı mevcut birliklerin iyi çalışamaması üyelerinin hakkını aramaması,misal veriyorum daha önceki yönetimde üyesi olduğum damızlık birliğinin pek faaliyetleri yoktu şuanki yönetim iyi çalışıyor gerçekten biz damızlık birliği aracılığıyla 110 tl ye süt veriyoruz ve 38 tl ye 19-27 süt yemi alıyoruz artı doğrudan pazarlama konusunda bize yardımcı oluyorlar yem alımındada süt veren işletmeler için toplu pazarlık yapıyorlar,yani diyeceğim üyesi olduğumuz birliklerin başında iyi idealist yöneticiler olursa üyelerine kazandırıyorlar. Konu kapsamında güzel yorumlar yapılıyor bence 'ben hayvancılık yapmak istiyorum' başlığı altında konu açmaktansa hayvancılık yapmak isteyenler bu konuyu takip etseler daha yararlı olur o yüzden konuyu sabitliyorum.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt