PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TnisayG" data-source="post: 782730" data-attributes="member: 38790"><p><strong>Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?</strong></p><p></p><p>Selamunaleyküm arkadaşlar, </p><p>Konuda Umut abinin önerdiği Yoksulluğun Bulunmadığı Bir Dünyaya Doğru/Muhammed YUNUS kitabını okumayı sonunda bitirdim. Beni kırmayıp kitabı gönderen Umut abiye teşekkür ederim tekrardan. </p><p>Gelelim kitap hakkındaki fikirlerime, birincisi yapmak istediğiniz bir şey varsa mutlaka arkasında durmalısınız toplum veya iş bilenler her ne kadar karşınızda olsa da başarabileceğinize inandığınız her işte başarılı olursunuz veya denenmiş olursunuz kitaptan aldığım ilk ders budur.</p><p>Fikirlerini savun arkasında dur her ortamda savunmasını bil, gideceğin yolu yapacağın seçimleri bildikten sonra hata yapma oranın en aza inecektir.</p><p>Hayata bakışınızı değiştiren kalıplaşmış sistemleri hiçe sayıp yerine daha mantıklı daha akılcı çözümler bulmaya yönelmenize yardımcı olacak güzel bir kitap.</p><p>Sıradışı istisna herşeyden farklı klasik kalıplaşmış düşüncelere başka açıdan bakmayı gösteren harika bi eser.</p><p></p><p>Şu anda basımı yok sanıyorum çünkü bulamadım internette veya başka kitapçılarda sağolsun Umut Abi kırmadı beni. Herkesin okuması tavsiyemdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TnisayG, post: 782730, member: 38790"] [b]Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?[/b] Selamunaleyküm arkadaşlar, Konuda Umut abinin önerdiği Yoksulluğun Bulunmadığı Bir Dünyaya Doğru/Muhammed YUNUS kitabını okumayı sonunda bitirdim. Beni kırmayıp kitabı gönderen Umut abiye teşekkür ederim tekrardan. Gelelim kitap hakkındaki fikirlerime, birincisi yapmak istediğiniz bir şey varsa mutlaka arkasında durmalısınız toplum veya iş bilenler her ne kadar karşınızda olsa da başarabileceğinize inandığınız her işte başarılı olursunuz veya denenmiş olursunuz kitaptan aldığım ilk ders budur. Fikirlerini savun arkasında dur her ortamda savunmasını bil, gideceğin yolu yapacağın seçimleri bildikten sonra hata yapma oranın en aza inecektir. Hayata bakışınızı değiştiren kalıplaşmış sistemleri hiçe sayıp yerine daha mantıklı daha akılcı çözümler bulmaya yönelmenize yardımcı olacak güzel bir kitap. Sıradışı istisna herşeyden farklı klasik kalıplaşmış düşüncelere başka açıdan bakmayı gösteren harika bi eser. Şu anda basımı yok sanıyorum çünkü bulamadım internette veya başka kitapçılarda sağolsun Umut Abi kırmadı beni. Herkesin okuması tavsiyemdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt