PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mert_man" data-source="post: 862585" data-attributes="member: 55610"><p><strong>Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?</strong></p><p></p><p>Genel itibariyle tüm yorumlarınızı okudum çok değerli yorumlar yapılmış ama kafamda belirsizlikler var...</p><p></p><p>Babam çok ciddi bir kapasiteyle(yaklaşık 500 büyük baş) büyük baş hayvancılığa bu yıl nasipse başlamayı planlıyor... süt ırkı yoğunlukta olmakla birlikte besi hayvancılığınla da ilgilenecek...benim endişelendiğim nokta daha önce hayvancılıkla alakalı bir tecrübemiz olmadı ama iki yıldır araştırmasini yapıyoruz..ben burdaki bazı yorumlardan karamsarlıga katıldım. ..</p><p></p><p>Burda tecrübesi olan ve bu işle uğraşan değerli abilerimin çoğu yorumlarını okudum ama yinede kararsızım. ..Bu dünyada hic bir seyin garantisi yok ama deneyimlerinizden sizce böyle bir zaman diliminde bu sektöre çok ciddi yatırımlarla başlamak sizce akıllıca olur mu..Bu ise başlarken iş için ayrılan bütçe kadarda borclanabilecegimiz ihtimalini de düşünürsek kısa zamanda bu isi kâra dönüştürmek mümkün müdür ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mert_man, post: 862585, member: 55610"] [b]Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?[/b] Genel itibariyle tüm yorumlarınızı okudum çok değerli yorumlar yapılmış ama kafamda belirsizlikler var... Babam çok ciddi bir kapasiteyle(yaklaşık 500 büyük baş) büyük baş hayvancılığa bu yıl nasipse başlamayı planlıyor... süt ırkı yoğunlukta olmakla birlikte besi hayvancılığınla da ilgilenecek...benim endişelendiğim nokta daha önce hayvancılıkla alakalı bir tecrübemiz olmadı ama iki yıldır araştırmasini yapıyoruz..ben burdaki bazı yorumlardan karamsarlıga katıldım. .. Burda tecrübesi olan ve bu işle uğraşan değerli abilerimin çoğu yorumlarını okudum ama yinede kararsızım. ..Bu dünyada hic bir seyin garantisi yok ama deneyimlerinizden sizce böyle bir zaman diliminde bu sektöre çok ciddi yatırımlarla başlamak sizce akıllıca olur mu..Bu ise başlarken iş için ayrılan bütçe kadarda borclanabilecegimiz ihtimalini de düşünürsek kısa zamanda bu isi kâra dönüştürmek mümkün müdür .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt