PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 884183" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?</strong></p><p></p><p>Selamlar arkadaşlar ilkkez yazma fırsatı buluyorum saygılar:</p><p>Bendeniz Sakarya ' da(Adapazarı Süleymanbey Köyü{SÜLEYMANBEY MAHALLESİ OLDU}) çiftcilik ve 60 Dekar arazi işletiyorum benım size sormak istediğim bu devlet politikası sizin oradada varmıdır ,burada çoğu ufak çift cilikle uraşan komşularımızın ahırları kapattılar Komşularının şikayetleri üzerine= ilk ceza 630TL= 2 ci ceza 850 TL= 3 ceza hayvana elkoyma olarak bana anlattılar komşular,ve bu hayvanlar küpeli ve sütbirliğine tarıma kayıtlı hayvanlar,şuanda tavukları bile yasaklıyorlar burada.</p><p>Bendeniz bir gurbetci olarak yurduma dönüş yaptım ve 2 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum 7 sağılır ineğim 3/4 doğurmuş, 3 düvem ,10 tane 9 aylık danam, 11 Koyun ,150 tavuk sahibiyim ve bu olaylar acıkcası beni bu hayvancılık sektörünün özelikle benim bulundugum alandaki kaçak yapılanma ve tarım arazilerinin birbirine girdiği dönemde iyice sovuttu bu işten örnek vermem gerekirse Karşımdaki tarla sanayi bölgesinde gözüküyor yanımdaki se yeşil arazi ve 150 Metre eksenimde de evler bulunuyor kısacası bu verimli arazileri nasıl paylaştırıyor bu devlet yada ne planlıyor halan çözemedim......</p><p>10 sene öncesine nazaran 1 Dekar arazi 10.000TL-.15.000.TL idi şuan dönümü 85.000.TL-100.000.TL arasında yol kenarı, orta alanlarda ise 25.000.TL-50.000.TL arasında geziyor...</p><p>Benim kısacası anlatmaya çalıştıgım bu taraflarda bizi sıkan olayların başında insanların artık çiftcileri sanki bu Ülkenin vatandaşı deilde ülkenin kamburu gibi görmeleri ...</p><p>Bi saygısızlığım olduysa afınıza sınıyorum Sakarya ' dan saygılar......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 884183, member: 51940"] [b]Ynt: 15 20 yıl sonra hayvancılık?[/b] Selamlar arkadaşlar ilkkez yazma fırsatı buluyorum saygılar: Bendeniz Sakarya ' da(Adapazarı Süleymanbey Köyü{SÜLEYMANBEY MAHALLESİ OLDU}) çiftcilik ve 60 Dekar arazi işletiyorum benım size sormak istediğim bu devlet politikası sizin oradada varmıdır ,burada çoğu ufak çift cilikle uraşan komşularımızın ahırları kapattılar Komşularının şikayetleri üzerine= ilk ceza 630TL= 2 ci ceza 850 TL= 3 ceza hayvana elkoyma olarak bana anlattılar komşular,ve bu hayvanlar küpeli ve sütbirliğine tarıma kayıtlı hayvanlar,şuanda tavukları bile yasaklıyorlar burada. Bendeniz bir gurbetci olarak yurduma dönüş yaptım ve 2 yıldır hayvancılıkla uğraşıyorum 7 sağılır ineğim 3/4 doğurmuş, 3 düvem ,10 tane 9 aylık danam, 11 Koyun ,150 tavuk sahibiyim ve bu olaylar acıkcası beni bu hayvancılık sektörünün özelikle benim bulundugum alandaki kaçak yapılanma ve tarım arazilerinin birbirine girdiği dönemde iyice sovuttu bu işten örnek vermem gerekirse Karşımdaki tarla sanayi bölgesinde gözüküyor yanımdaki se yeşil arazi ve 150 Metre eksenimde de evler bulunuyor kısacası bu verimli arazileri nasıl paylaştırıyor bu devlet yada ne planlıyor halan çözemedim...... 10 sene öncesine nazaran 1 Dekar arazi 10.000TL-.15.000.TL idi şuan dönümü 85.000.TL-100.000.TL arasında yol kenarı, orta alanlarda ise 25.000.TL-50.000.TL arasında geziyor... Benim kısacası anlatmaya çalıştıgım bu taraflarda bizi sıkan olayların başında insanların artık çiftcileri sanki bu Ülkenin vatandaşı deilde ülkenin kamburu gibi görmeleri ... Bi saygısızlığım olduysa afınıza sınıyorum Sakarya ' dan saygılar...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
15 20 yıl sonra hayvancılık?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt