PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
150 Dekar Yonca (Sabah 06:00) - Part 3
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 872616" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: 150 Dekar Yonca (Sabah 06:00) - Part 3</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ufuk Abi zemin güzel de ara ara su yarıkları oluşmuş son yağışlardan. Düzeltme ihtimali de yok. Gittiği yere kadar gidecek herhalde. </p><p></p><p>***</p><p></p><p>Kubota ' lar 'basta yakıt' olmak üzere saglamlik, manevra, konfor, cekis, hiz, pratiklik, dayaniklilik gibi birçok konuda sahiplerini şaşırtıyor. Bu traktörlerin satın alindıktan sonra daha çok sevilmelerinin tek nedeni bu. </p><p></p><p>Abi bendeki fanatiklik degil aslında. Daha dogrusu bir makinanın fanatikligi yapmak doğru degil bence. Sonuçta demir ve plastikden mamül cansız bir maldir traktör. </p><p></p><p>Bir makinada önemli olan nokta, gorevini ne kadar yerine getirdiğidir. </p><p></p><p>Bu konuda da gercek verileri aktif kullanıcılar,</p><p>en dogru verileri ise eski kullanıcılar verir. </p><p></p><p>Forum mantığının oluşma anafora budur bir bakıma. </p><p></p><p>Benim yaptıgım da basitce bu. </p><p></p><p>Ne is yaptı?</p><p>Nasıl yaptı?</p><p>Ne kadar zamanda yaptı?</p><p>Ne kadar yaktı?</p><p></p><p>Fanatiklik yanıltıcı olabilir. Ben bunu göze alamam. Çünkü forum üyesi bir arkadas bu bilgiye güvenerek is yapar da aksi ortaya çıkarsa 'yüzüme tükürür'</p><p></p><p>Yaptıgım tüm paylaşımlarda dikkat ettigim tek nokta vardır benim. 'gercek verileri paylaşmak'</p><p></p><p>Ne az, ne fazla..</p><p></p><p>2 adet kubota ' m oldu şimdiye kadar. Neyse onu yazdım. Yapabileceklerini de, yapamayacaklarını da. </p><p></p><p>Biliyorsunuz. Mustafa Gürsaçlı kubotasini sattı.</p><p></p><p> 3 gün önce tanımadığım bı numaradan arama geldi. Actım, kendisini tanıttı: 'Ben trakkulupten Mustafa Gursacli' diye. Hoş bir sohbet oldu. Neden sattığını, nasıl sattığını anlattı. Ardından su cümleyi kurdu:</p><p></p><p>'Yılmaz ben 'TEKRAR' Kubota almayı düşünüyorum. M9000 ' ler nasıl?'</p><p></p><p>Şimdi bir malı (hamde A ' dan Z ' ye) bilen birine o malı tekrar anlatmak zor birsey. Adam zaten biiyor. Kararını vermiş. Ben sadece 8540 ile arasındaki nüshalara elimden geldiğince değindim. </p><p></p><p></p><p>Mustafa (BARTU) ' da da benzer durum oldu. Balya makinasını m9000 ' den çıkartıp 398 ' e taktıktan sonra '200' balya yulaf bağlamaya gitti. O aksam kurduğu cümle şuydu:</p><p></p><p>'200 yulaf bağladım, 200 kere kubota ' yi aradım'</p><p></p><p>Kubota ' lar tabiri caiz ise 'köpek gibi çeken', 'cok asılıcı' makinalar değiller. (cunku hafiflikler) Ama bu açığı kapatacak birçok artı özellikleri var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 872616, member: 21067"] [b]Ynt: 150 Dekar Yonca (Sabah 06:00) - Part 3[/b] Ufuk Abi zemin güzel de ara ara su yarıkları oluşmuş son yağışlardan. Düzeltme ihtimali de yok. Gittiği yere kadar gidecek herhalde. *** Kubota ' lar 'basta yakıt' olmak üzere saglamlik, manevra, konfor, cekis, hiz, pratiklik, dayaniklilik gibi birçok konuda sahiplerini şaşırtıyor. Bu traktörlerin satın alindıktan sonra daha çok sevilmelerinin tek nedeni bu. Abi bendeki fanatiklik degil aslında. Daha dogrusu bir makinanın fanatikligi yapmak doğru degil bence. Sonuçta demir ve plastikden mamül cansız bir maldir traktör. Bir makinada önemli olan nokta, gorevini ne kadar yerine getirdiğidir. Bu konuda da gercek verileri aktif kullanıcılar, en dogru verileri ise eski kullanıcılar verir. Forum mantığının oluşma anafora budur bir bakıma. Benim yaptıgım da basitce bu. Ne is yaptı? Nasıl yaptı? Ne kadar zamanda yaptı? Ne kadar yaktı? Fanatiklik yanıltıcı olabilir. Ben bunu göze alamam. Çünkü forum üyesi bir arkadas bu bilgiye güvenerek is yapar da aksi ortaya çıkarsa 'yüzüme tükürür' Yaptıgım tüm paylaşımlarda dikkat ettigim tek nokta vardır benim. 'gercek verileri paylaşmak' Ne az, ne fazla.. 2 adet kubota ' m oldu şimdiye kadar. Neyse onu yazdım. Yapabileceklerini de, yapamayacaklarını da. Biliyorsunuz. Mustafa Gürsaçlı kubotasini sattı. 3 gün önce tanımadığım bı numaradan arama geldi. Actım, kendisini tanıttı: 'Ben trakkulupten Mustafa Gursacli' diye. Hoş bir sohbet oldu. Neden sattığını, nasıl sattığını anlattı. Ardından su cümleyi kurdu: 'Yılmaz ben 'TEKRAR' Kubota almayı düşünüyorum. M9000 ' ler nasıl?' Şimdi bir malı (hamde A ' dan Z ' ye) bilen birine o malı tekrar anlatmak zor birsey. Adam zaten biiyor. Kararını vermiş. Ben sadece 8540 ile arasındaki nüshalara elimden geldiğince değindim. Mustafa (BARTU) ' da da benzer durum oldu. Balya makinasını m9000 ' den çıkartıp 398 ' e taktıktan sonra '200' balya yulaf bağlamaya gitti. O aksam kurduğu cümle şuydu: '200 yulaf bağladım, 200 kere kubota ' yi aradım' Kubota ' lar tabiri caiz ise 'köpek gibi çeken', 'cok asılıcı' makinalar değiller. (cunku hafiflikler) Ama bu açığı kapatacak birçok artı özellikleri var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
150 Dekar Yonca (Sabah 06:00) - Part 3
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt