PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
150s pulluk değil sanat eseri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 740496" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: 150s pulluk değil sanat eseri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>şehir efsanesi onlar yakup abi..katologlarda yalan var ama ithallerde yok..türk malı 920 yzıpta üstündeki etikette ' ' aman tartarlar korkusuyl ' olsa gerek 720-750 öyle tutarsız yazıyor..ben malzeme konusunda iddalıyım..aleni hırsızlık bu..demişssin kesek yüzünden adam 3lü dönere 3 tanede ara kulak koyuyor bizim 5 liden kat kat kesek kıyıyor videolar ortada ..helva gibi toprakta nadas yapıyor ..birtaen kesek yok..aklımda bi pulluk var almayı düşünüyorum..öğrendim konya başhüyükdede var mış deneme yapacam iyi bi yağmur bekliyorum..o videoyu paylaşacam..sahtekarlığı görecez hep birlikde ' ' vogel&noot..102 ara 3 lü döner 12 ' ' 16 ' ' arası çalışıyor..görecez ne olduğunu..geçen yıl izledim adamı..benim 5li alplerden ne kötü 30 cm daha geniş iş genişliği var benim pulluk önden bakınca bolinderin arkada kayboluyor..adam 6430 jd ye takıyo bulluk bir ayna net dışarıda..ve kasım sonunda tavşan başı kadar kesek yokdu ardında..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 740496, member: 34391"] [b]Ynt: 150s pulluk değil sanat eseri[/b] şehir efsanesi onlar yakup abi..katologlarda yalan var ama ithallerde yok..türk malı 920 yzıpta üstündeki etikette ' ' aman tartarlar korkusuyl ' olsa gerek 720-750 öyle tutarsız yazıyor..ben malzeme konusunda iddalıyım..aleni hırsızlık bu..demişssin kesek yüzünden adam 3lü dönere 3 tanede ara kulak koyuyor bizim 5 liden kat kat kesek kıyıyor videolar ortada ..helva gibi toprakta nadas yapıyor ..birtaen kesek yok..aklımda bi pulluk var almayı düşünüyorum..öğrendim konya başhüyükdede var mış deneme yapacam iyi bi yağmur bekliyorum..o videoyu paylaşacam..sahtekarlığı görecez hep birlikde ' ' vogel&noot..102 ara 3 lü döner 12 ' ' 16 ' ' arası çalışıyor..görecez ne olduğunu..geçen yıl izledim adamı..benim 5li alplerden ne kötü 30 cm daha geniş iş genişliği var benim pulluk önden bakınca bolinderin arkada kayboluyor..adam 6430 jd ye takıyo bulluk bir ayna net dışarıda..ve kasım sonunda tavşan başı kadar kesek yokdu ardında.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
150s pulluk değil sanat eseri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt