PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Agri_King" data-source="post: 132674" data-attributes="member: 3074"><p><strong>Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sana hangi cıvatası lazım?</p><p></p><p>Bak aziz kardeşim sana bi kopya vereyim; cıvatalar bu fenotu yapan gudikler de dahil adına mühendis denilen, daha açarsak hendeseden anlayan adam şeklinde çevirebileceğimiz, hendeseyi de birşeyin hesabı kitabı olarak tercüme edebileceğimiz müh. ya da gudik şeklinde kısaltma olarak da anabileceğimiz adamlar parmak (her majestelerinin olanlar) hesabı ile başlayıp metrik hesaba dolanan (bastilci etalonperest gudikler) olarak ikiye ayrılsa ve adımları farklı olsa da bunların kafa yapıları biraz da değişik (havşa başlı, alien başlı) olabilse de, yarıkları da farklı farklı zuhura gelmişse de; binaenaleyh bunların hepsi temelde standarttır. Evvel emirde paslananlar, paslanabilme ihtimali yok olmayanlar ve hiç bir surette paslanmayanlar (aha da bu grup fenota uyar) olarak da ayrı gibi numara yapsalar da hepsi standarttır. Yani Adı cıvata olan her mahsulu Bafra, Çarşamba, Ünye, Fatsa, Hanya (bu da manisada demirci ile gördes arasındadır ), Konya farketmez bunu bulursun. Yok bulamıyorum dersen sen YALAN SÖYLÜYORSUNDUR. Yalan söylüyorsan ART NİYETLİSİNDİR. Art niyetli isen CEMAATİ TERK EDESİ OLANSINDIR.</p><p></p><p>Bu kadar lafın özü cıvata denen olay senin sevemediğin o yeşil makinalara has birşey değildir. Dolayısı ile her yerde bulunabilir. Ayrıca ben ABD ' den mal alıyorum, California ' dan New York ' a Oradan Paris ' e oradan İstanbul ' a oradan Ankara gümrüğüne 48 saatten az bir sürede geliyor. En çok 2 saatte de gümrük işi yapılıyor, Mal 1 günde rötar yapsa en geç 3 günde elinde, Bu Almanya için sabah 8 ' de siparişi geçsen akşam 5 elinde şeklinde oluyor. 1 ay kimi bekliyon neyi bekliyon kimi kandırıyon?</p><p></p><p>Şimdi; tezin burda un ufak olmuştur. Tiz cemaatten özür dile ve af bekle Mel ' un !!!.. </p><p></p><p></p><p>Özet: Gapdırdı gene.. idare eeeeeett..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agri_King, post: 132674, member: 3074"] [b]Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR[/b] Sana hangi cıvatası lazım? Bak aziz kardeşim sana bi kopya vereyim; cıvatalar bu fenotu yapan gudikler de dahil adına mühendis denilen, daha açarsak hendeseden anlayan adam şeklinde çevirebileceğimiz, hendeseyi de birşeyin hesabı kitabı olarak tercüme edebileceğimiz müh. ya da gudik şeklinde kısaltma olarak da anabileceğimiz adamlar parmak (her majestelerinin olanlar) hesabı ile başlayıp metrik hesaba dolanan (bastilci etalonperest gudikler) olarak ikiye ayrılsa ve adımları farklı olsa da bunların kafa yapıları biraz da değişik (havşa başlı, alien başlı) olabilse de, yarıkları da farklı farklı zuhura gelmişse de; binaenaleyh bunların hepsi temelde standarttır. Evvel emirde paslananlar, paslanabilme ihtimali yok olmayanlar ve hiç bir surette paslanmayanlar (aha da bu grup fenota uyar) olarak da ayrı gibi numara yapsalar da hepsi standarttır. Yani Adı cıvata olan her mahsulu Bafra, Çarşamba, Ünye, Fatsa, Hanya (bu da manisada demirci ile gördes arasındadır ), Konya farketmez bunu bulursun. Yok bulamıyorum dersen sen YALAN SÖYLÜYORSUNDUR. Yalan söylüyorsan ART NİYETLİSİNDİR. Art niyetli isen CEMAATİ TERK EDESİ OLANSINDIR. Bu kadar lafın özü cıvata denen olay senin sevemediğin o yeşil makinalara has birşey değildir. Dolayısı ile her yerde bulunabilir. Ayrıca ben ABD ' den mal alıyorum, California ' dan New York ' a Oradan Paris ' e oradan İstanbul ' a oradan Ankara gümrüğüne 48 saatten az bir sürede geliyor. En çok 2 saatte de gümrük işi yapılıyor, Mal 1 günde rötar yapsa en geç 3 günde elinde, Bu Almanya için sabah 8 ' de siparişi geçsen akşam 5 elinde şeklinde oluyor. 1 ay kimi bekliyon neyi bekliyon kimi kandırıyon? Şimdi; tezin burda un ufak olmuştur. Tiz cemaatten özür dile ve af bekle Mel ' un !!!.. Özet: Gapdırdı gene.. idare eeeeeett.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt