PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oziiron" data-source="post: 24717" data-attributes="member: 276"><p><strong>Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR</strong></p><p></p><p></p><p>benim size sorduklarımı nedense hep saga solla saptırıldı ben gelipte fentd dandik motor demedim benim söylediklerim ve sorduklarımla alakasız cvaplar aldım cevap veremeyip konuyu hep başka yerlere saptırdınız enson vario hakında yazdıklarımı herkes okumuştur ama hiç bir cevap gelemedi </p><p>bana gelipte benim bildiklerimi bana sunmayın bunlarıda bilmeyen yoktur zaten ilk deutz fabrikası ne olarak kuruldu bunu biliyorsundur sanırım sameden sonra kurulan ikinci fabrika ve traktör üretimiyle bu işlere başladılar bunlarıda biliyorsundur gelelim kullanılmayan motorlara nerden biliyorsun kullanılmadıgı ben kölnde cok gördüm ama türkiyede birkişide var oda gönende zeki gıdada 265 confortline modelinde ve diyer motorlarında bu teknolojide motorlar kullanılmakta vede yaptıkları ileri teknolojideki motorlarını bütün otobüs,kamyon,traktör,ve gemi üretimi yapan şirketlerede deutz patentisinde satıyorlar ve üretim yaptıkları motorlardan birkaçını fendt traktörlerinede satıyor bu nu biliyorum anlıycan ben gelipte same yada deutz olsun fendtle kıyaslamadım sadece sorular sordum bana başka konular anlatmayın benim ögrenmek istediklerim bu degil </p><p>deutz-far sitesine birdaha girip bakmanı tavsi ederim kullanılıp kullanılmadıgını ozaman görebilirsin diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oziiron, post: 24717, member: 276"] [b]Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR[/b] benim size sorduklarımı nedense hep saga solla saptırıldı ben gelipte fentd dandik motor demedim benim söylediklerim ve sorduklarımla alakasız cvaplar aldım cevap veremeyip konuyu hep başka yerlere saptırdınız enson vario hakında yazdıklarımı herkes okumuştur ama hiç bir cevap gelemedi bana gelipte benim bildiklerimi bana sunmayın bunlarıda bilmeyen yoktur zaten ilk deutz fabrikası ne olarak kuruldu bunu biliyorsundur sanırım sameden sonra kurulan ikinci fabrika ve traktör üretimiyle bu işlere başladılar bunlarıda biliyorsundur gelelim kullanılmayan motorlara nerden biliyorsun kullanılmadıgı ben kölnde cok gördüm ama türkiyede birkişide var oda gönende zeki gıdada 265 confortline modelinde ve diyer motorlarında bu teknolojide motorlar kullanılmakta vede yaptıkları ileri teknolojideki motorlarını bütün otobüs,kamyon,traktör,ve gemi üretimi yapan şirketlerede deutz patentisinde satıyorlar ve üretim yaptıkları motorlardan birkaçını fendt traktörlerinede satıyor bu nu biliyorum anlıycan ben gelipte same yada deutz olsun fendtle kıyaslamadım sadece sorular sordum bana başka konular anlatmayın benim ögrenmek istediklerim bu degil deutz-far sitesine birdaha girip bakmanı tavsi ederim kullanılıp kullanılmadıgını ozaman görebilirsin diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt