PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 248810" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR</strong></p><p></p><p>Bizim Traktörde ileri kırk Kilometre hızla giderken Aynı Anda geri gidebiliyo.... Aralarında bir fark var... Bu traktör ilk önce yavaşlıyo sonra duruyo sonra geri geri hızlanmaya başlıyo...</p><p></p><p>Kuru Çamurda battığında İse Tıpkı Paletli makinenin Çamurda batması gibi ( Tabi bu traktörler Bizim Bafra ovasındaki KAra toprağın çamuru için test edilmemiş olabilir. Çünkü Mühendisleri kuru zemin için tasarlamışlar. ) çamurda batsa Ozaman Biçerdöverdeki Gibi Ses olacak Görüntü olmayacak... Bunu kimse paylaşamıyo ne hikmetse...</p><p></p><p>Hem diyolar ki Biçerdöverin Tork basıncı 450 bar.... Bu traktörün Yağ basıncı 200 ile 250 bar arasında.... Hemde diyolar ki traktör stop eder yine çeker.... </p><p></p><p>Ben daha görmedim Bizim makinenin Zorlanıpta stop ettiğini... sadece bir inleme geliyo Yani Anlayacağın SES var GÖRÜNTÜ YOK...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 248810, member: 1444"] [b]Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR[/b] Bizim Traktörde ileri kırk Kilometre hızla giderken Aynı Anda geri gidebiliyo.... Aralarında bir fark var... Bu traktör ilk önce yavaşlıyo sonra duruyo sonra geri geri hızlanmaya başlıyo... Kuru Çamurda battığında İse Tıpkı Paletli makinenin Çamurda batması gibi ( Tabi bu traktörler Bizim Bafra ovasındaki KAra toprağın çamuru için test edilmemiş olabilir. Çünkü Mühendisleri kuru zemin için tasarlamışlar. ) çamurda batsa Ozaman Biçerdöverdeki Gibi Ses olacak Görüntü olmayacak... Bunu kimse paylaşamıyo ne hikmetse... Hem diyolar ki Biçerdöverin Tork basıncı 450 bar.... Bu traktörün Yağ basıncı 200 ile 250 bar arasında.... Hemde diyolar ki traktör stop eder yine çeker.... Ben daha görmedim Bizim makinenin Zorlanıpta stop ettiğini... sadece bir inleme geliyo Yani Anlayacağın SES var GÖRÜNTÜ YOK... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt