PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 43802" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR</strong></p><p></p><p>İnsanlar için tabi ki öncelik sırası olacaktır bir konuda,mesela birisi için bilmek,diğeri için öğrenmek,başkası için uygulamak önemlidir.Bir konu hakkında tabi ki konuşulabilir,ama bunun için tartışma yaratmak gereksiz.Burada hiçbirimizin ne sahibi olduğu,ne de kullandığı birşeyden bahsetmediğimiz için,peşin hükümlü olmamak lazım.Tecrübe etmeden önce şu süperdir,öteki yaramaz dememeliyiz diye düşünüyorum.</p><p></p><p>İstisnalar kaideyi bozmaz demişler,genel olarak kullandığımız makinaları tam olarak anlayamamışken,karmaşık yapılar hakkında teknik bilgiye tam olarak insanların teknik bilgiye sahip olmadan yorum yapması doğru değil.Mesela ben bu şanzuman çeşitlerini genel olarak biliyorum,yüzeysel bilgiler.Bunun için zaten yorumların olayın makul olup olmamasıyla ilgili.Benim bildiğim kadarıyla motor kompleks bir yapıdır.Ne sadece bir zincir kayış farkıyla çözülebilir,ne de birkaç kulaktan dolma fikirle.Mustafaya katılıyorum,ferruh abinin yazıları zamanla çözülebilse de tamamen teknik açıdan olayı genel prensibe göre izah ediyor.Araştırma yapıp burada paylaşmak,ve seviyeli bir şekilde paylaşmak en güzeli.</p><p></p><p>İnsanların hayalleri olması güzel,ama biraz da kanaat etmeli.Emeklemeden koşmaya çalışmamalı diye düşünüyorum.Öncelikle kendi işi hakkında bolca bilgi sahibi olup,kendi ekipmanlarını tam tanımalı.Çünkü sonuçta şu an kullandığımız traktörlerde(genellikle) kademesiz şanzuman yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 43802, member: 110"] [b]Ynt: 155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR[/b] İnsanlar için tabi ki öncelik sırası olacaktır bir konuda,mesela birisi için bilmek,diğeri için öğrenmek,başkası için uygulamak önemlidir.Bir konu hakkında tabi ki konuşulabilir,ama bunun için tartışma yaratmak gereksiz.Burada hiçbirimizin ne sahibi olduğu,ne de kullandığı birşeyden bahsetmediğimiz için,peşin hükümlü olmamak lazım.Tecrübe etmeden önce şu süperdir,öteki yaramaz dememeliyiz diye düşünüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz demişler,genel olarak kullandığımız makinaları tam olarak anlayamamışken,karmaşık yapılar hakkında teknik bilgiye tam olarak insanların teknik bilgiye sahip olmadan yorum yapması doğru değil.Mesela ben bu şanzuman çeşitlerini genel olarak biliyorum,yüzeysel bilgiler.Bunun için zaten yorumların olayın makul olup olmamasıyla ilgili.Benim bildiğim kadarıyla motor kompleks bir yapıdır.Ne sadece bir zincir kayış farkıyla çözülebilir,ne de birkaç kulaktan dolma fikirle.Mustafaya katılıyorum,ferruh abinin yazıları zamanla çözülebilse de tamamen teknik açıdan olayı genel prensibe göre izah ediyor.Araştırma yapıp burada paylaşmak,ve seviyeli bir şekilde paylaşmak en güzeli. İnsanların hayalleri olması güzel,ama biraz da kanaat etmeli.Emeklemeden koşmaya çalışmamalı diye düşünüyorum.Öncelikle kendi işi hakkında bolca bilgi sahibi olup,kendi ekipmanlarını tam tanımalı.Çünkü sonuçta şu an kullandığımız traktörlerde(genellikle) kademesiz şanzuman yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
155 HP ANKARA 4 SILINDIR DEW FENDT BU BI REKOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt