PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 262179" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT</strong></p><p></p><p>arkadaşlar konuyu daha yeni görüyorum Ceya arkadaşım keşke bi msj ataydın bana Bu haber düzmece ya...Bende 2006 yılında sıfır model nimet 70 4*4 aldım halada kullanıyorum Balya işinde kullanıyoruz ama burada verilen Litre ve balya sayıları kesinlikle yanlıştır Yıllardır bu işi yapıyoruz 65 litre mazotla 6000 ot yonca bağlaması imkasızında ötesinde NH 60-56 ile 1 depo ile en çok 2500 balya yaptıkki dönüme 30 balya veren toplu arazide 6000balya tek parça tarlada bağlamak baya bi zor buyuk arazi olmalı Ki Nimet 70 yolda gezince yakan bir traktör...Gelelim haşpaylı balya bağlama durumuna Daha bugün yakın mesafe tarlalarda 700 balya bağladım öğlenden sonra Traktörü stop ettiğimde depo yarıma yakındı ki hergün depoları fullerim...Haspaylı balya makinasında 1 depo mazotla en çok 2000 e yakın bağladım oda büyük parçalı iyi saplı tarlalarda makina ve motor gezinmedi mazotta tarlada bitti ztn....Ayrıca Nimet 70 T haşpaylı makinayı tam anlamıyla Uyumlu bir şekilde çalıştırmıyor İyi saplı yerde bunu motorun sesinden anlayabilirsin Ama 68 hp bir traktör olarak balyada gayet başarılı ve emsallere göre yakıtı brzcık iyi diyebilirim Verilen litre ve balya adetlerının yanlış veri oldugunu buradan acıkca anlayabılıyoruz arkadaslar Birde bu traktörü arkasında haspaysız balya makinası ile bolvadin cay arasında yolda gördüm 1 hafta öncew Çay ' a giderken Ön ağırlıklardaki demirden ve kabinden tanıdım...17.000saat çalışıp sadece debriyaj balatası değiştirmeside şaşırtıcı Bu traktörü koruyan gizli güçler olmalı 12 ay 3 şöför biniyorki erkunt şöför seçen bir motordur....Son olarak Erkunt güzel traktör üretiyor emsallerine göre uygun fiyat yakıt sarfiyatı ve kullanım yönünden İyi kullandığın sürece güzelde bir traktör AMA buarada verilen veriler neye göre yazıldı onu anlayamadım bende 4 yıldır Nimet 70 4*4 kullanıyorum vede 3 tane balya makinamız var ama birgünde olsun o verilerde yakıt ve balya sayısına ulaşamadım....Şimdi biri çıkıp suç sende vs kullanamıyorsun diyecek Bende onları direk tarlaya davet ediyorum 1 depo ile 3000 haspaylı yapsın traktörü alsın götürsün bu kadarda açık ve netim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 262179, member: 426"] [b]Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT[/b] arkadaşlar konuyu daha yeni görüyorum Ceya arkadaşım keşke bi msj ataydın bana Bu haber düzmece ya...Bende 2006 yılında sıfır model nimet 70 4*4 aldım halada kullanıyorum Balya işinde kullanıyoruz ama burada verilen Litre ve balya sayıları kesinlikle yanlıştır Yıllardır bu işi yapıyoruz 65 litre mazotla 6000 ot yonca bağlaması imkasızında ötesinde NH 60-56 ile 1 depo ile en çok 2500 balya yaptıkki dönüme 30 balya veren toplu arazide 6000balya tek parça tarlada bağlamak baya bi zor buyuk arazi olmalı Ki Nimet 70 yolda gezince yakan bir traktör...Gelelim haşpaylı balya bağlama durumuna Daha bugün yakın mesafe tarlalarda 700 balya bağladım öğlenden sonra Traktörü stop ettiğimde depo yarıma yakındı ki hergün depoları fullerim...Haspaylı balya makinasında 1 depo mazotla en çok 2000 e yakın bağladım oda büyük parçalı iyi saplı tarlalarda makina ve motor gezinmedi mazotta tarlada bitti ztn....Ayrıca Nimet 70 T haşpaylı makinayı tam anlamıyla Uyumlu bir şekilde çalıştırmıyor İyi saplı yerde bunu motorun sesinden anlayabilirsin Ama 68 hp bir traktör olarak balyada gayet başarılı ve emsallere göre yakıtı brzcık iyi diyebilirim Verilen litre ve balya adetlerının yanlış veri oldugunu buradan acıkca anlayabılıyoruz arkadaslar Birde bu traktörü arkasında haspaysız balya makinası ile bolvadin cay arasında yolda gördüm 1 hafta öncew Çay ' a giderken Ön ağırlıklardaki demirden ve kabinden tanıdım...17.000saat çalışıp sadece debriyaj balatası değiştirmeside şaşırtıcı Bu traktörü koruyan gizli güçler olmalı 12 ay 3 şöför biniyorki erkunt şöför seçen bir motordur....Son olarak Erkunt güzel traktör üretiyor emsallerine göre uygun fiyat yakıt sarfiyatı ve kullanım yönünden İyi kullandığın sürece güzelde bir traktör AMA buarada verilen veriler neye göre yazıldı onu anlayamadım bende 4 yıldır Nimet 70 4*4 kullanıyorum vede 3 tane balya makinamız var ama birgünde olsun o verilerde yakıt ve balya sayısına ulaşamadım....Şimdi biri çıkıp suç sende vs kullanamıyorsun diyecek Bende onları direk tarlaya davet ediyorum 1 depo ile 3000 haspaylı yapsın traktörü alsın götürsün bu kadarda açık ve netim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt