PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 262348" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>deuzt lar içinde 20bin saat diyorlar revuzyon süresi.. bilmiyorum elazıgın alacakkaya ilçesindede bi servet var 25bin saatte oldugu söyleniyor.. maden ocagında gece gunduz çalışıyormuş.. servis bize söyledi hatta fabrika reklefeyi kendi yapacakmış bu kadar süre traktörün bakımlarını tam yapıp uzun süre kullandıgı için hediye olarak.. artık dogrulugunu bilemiyorum ..</p><p></p><p>benim eski erkuntum 2200 saatteydi ama sıfır gibi çalışıyordu yani motorunda hiç yıpranma yoktu 10bin saat civarı çalışabilir diye düşünüyorum.. </p><p>traktörlerin turbolu olmasından dolayı daha sağlam motorlar kullanıyor... bakımları zamanında ve tam yapıldıgı sürece motorun ömrü uzar.. kullanılan mazot ve yag çok öenmli.. </p><p>ve traktörün kullanıldıgı iş.. motorun ve şanzumanın ömrünü kullanılan yag belirler.. egerki eksik ve kirli yagla çalıştırıyorsanız.. ömrü o derece kısa olacaktır.. </p><p></p><p>bende gayet menunum özellikle çekişi ve yakıtı iyi.. same den günde 15 litre az yakıyor.. 20 gazı gecmedikce yakıtta sorun yasanacagını sanmıyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 262348, member: 2401"] [b]Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT[/b] deuzt lar içinde 20bin saat diyorlar revuzyon süresi.. bilmiyorum elazıgın alacakkaya ilçesindede bi servet var 25bin saatte oldugu söyleniyor.. maden ocagında gece gunduz çalışıyormuş.. servis bize söyledi hatta fabrika reklefeyi kendi yapacakmış bu kadar süre traktörün bakımlarını tam yapıp uzun süre kullandıgı için hediye olarak.. artık dogrulugunu bilemiyorum .. benim eski erkuntum 2200 saatteydi ama sıfır gibi çalışıyordu yani motorunda hiç yıpranma yoktu 10bin saat civarı çalışabilir diye düşünüyorum.. traktörlerin turbolu olmasından dolayı daha sağlam motorlar kullanıyor... bakımları zamanında ve tam yapıldıgı sürece motorun ömrü uzar.. kullanılan mazot ve yag çok öenmli.. ve traktörün kullanıldıgı iş.. motorun ve şanzumanın ömrünü kullanılan yag belirler.. egerki eksik ve kirli yagla çalıştırıyorsanız.. ömrü o derece kısa olacaktır.. bende gayet menunum özellikle çekişi ve yakıtı iyi.. same den günde 15 litre az yakıyor.. 20 gazı gecmedikce yakıtta sorun yasanacagını sanmıyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt