PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 965598" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT</strong></p><p></p><p>Hadi o saatleri orman islerinde yapsin bana pek inandirici gelmedi perkins motor 265 285 lerin 5 bin saate yaklaşımda tahliyeden yag atip yag yaktigini biliyorum . insallah yaniliyorumdur. Balya duz tarla islerinde traktore parca kirdiracak düzgün şoför kullaniminda ne marka olursa olsun kolay kolay kirmaz eskimez ama hakikaten erkunta karsi olan ön yargim yavaş yavas kalkiyor bir türk traktörunun basarilarini gormek duymak new holland kullanicisi olarak beni cok gururlandirdi. Daha iyilerini daha saglamlarini erkunt yapacaktir nasip olursa erkunt traktör alip kullanmak isterim koç mallarina binmekten daha keyif verici olur. erkuntu taktir ve tebrik ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 965598, member: 19401"] [b]Ynt: 17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT[/b] Hadi o saatleri orman islerinde yapsin bana pek inandirici gelmedi perkins motor 265 285 lerin 5 bin saate yaklaşımda tahliyeden yag atip yag yaktigini biliyorum . insallah yaniliyorumdur. Balya duz tarla islerinde traktore parca kirdiracak düzgün şoför kullaniminda ne marka olursa olsun kolay kolay kirmaz eskimez ama hakikaten erkunta karsi olan ön yargim yavaş yavas kalkiyor bir türk traktörunun basarilarini gormek duymak new holland kullanicisi olarak beni cok gururlandirdi. Daha iyilerini daha saglamlarini erkunt yapacaktir nasip olursa erkunt traktör alip kullanmak isterim koç mallarina binmekten daha keyif verici olur. erkuntu taktir ve tebrik ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
17160 SAAT ÇALIŞAN ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt