PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
18 aylık dana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 201458" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 18 aylık dana</strong></p><p></p><p>sebebi devlet tabiki.süt fiyatları çok düşünce para kazanamayan üretici ineklerini kestirdi.inek üretim yapmaya mecbur bir fabrika gibidir.normal bir işletmedeki gibi şarteli kapatıp işçileri işten çıkardıkları gibi olmuyor.inek o yemi yiyecek o sütü üretecek.isterse süt 10 krş. etsin.damızlık inekler bile kesildi.dana da inekten doğduğuna göre.arz talebi karşılamıyor.ve et fiyatları artıyor.önümüzdeki dönemde et 20 lira olursa (kesim)şaşırmam.o zaman atlar eşekleri bile kesenler olur.fiyatları yaklaşan kurban bayramı da etkiliyor.domuz gribi nedeniyle batılının domuz eti tüketmemesi ve kırmızı etin tüketimini arttırdı.(bir uzman abiye soru yönelttim.et krizi varsa hükümet önlem alır.yurt dışından getirtir dedim.o da dediki;et krizi avrupada da var.onun için bu krizden kurtulmak o kadar kolay değil.)önümüzdeki dönemde besi de kar görüyorum.çünkü yemde ucuz.kilosu 45 kr. civarına.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 201458, member: 7396"] [b]Ynt: 18 aylık dana[/b] sebebi devlet tabiki.süt fiyatları çok düşünce para kazanamayan üretici ineklerini kestirdi.inek üretim yapmaya mecbur bir fabrika gibidir.normal bir işletmedeki gibi şarteli kapatıp işçileri işten çıkardıkları gibi olmuyor.inek o yemi yiyecek o sütü üretecek.isterse süt 10 krş. etsin.damızlık inekler bile kesildi.dana da inekten doğduğuna göre.arz talebi karşılamıyor.ve et fiyatları artıyor.önümüzdeki dönemde et 20 lira olursa (kesim)şaşırmam.o zaman atlar eşekleri bile kesenler olur.fiyatları yaklaşan kurban bayramı da etkiliyor.domuz gribi nedeniyle batılının domuz eti tüketmemesi ve kırmızı etin tüketimini arttırdı.(bir uzman abiye soru yönelttim.et krizi varsa hükümet önlem alır.yurt dışından getirtir dedim.o da dediki;et krizi avrupada da var.onun için bu krizden kurtulmak o kadar kolay değil.)önümüzdeki dönemde besi de kar görüyorum.çünkü yemde ucuz.kilosu 45 kr. civarına. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
18 aylık dana
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt