PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
"18 Mart Çanakkale Zaferi"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1395110" data-attributes="member: 86226"><p>ben sizi dogru anladim. olabilir, arkadaş sizi yanlis anlamis cunku yasadigi yere hakli yere de olsa laf soylemek her babayigidin agzindan cikabilecek bir soz degildir. ondan burası derken siteyi algiladi sanırım ama onunda dusuncesi aslinda sizinki ile ayni...</p><p> ben edirneliyim görev icin en doguda 4 yil kaldim. ataturk icin kulaktan dolma bilgiler ile buyuklerin birçoğu kucukleri yanlis bilgiler ile sevmemesi için aşıladiklarina sahit oldum. ve okullarda istiklal marsi okunurken biz caddede hazirola gecerken yoldan gecen cogu kisi istifini bozmadan yola devam ediyordu. bizler cevremizde onceden hic böyle seyler gormedigimiz icin bu durumu cok yadirgadik. cunku hepimizin dedeleri ile bu savaslar kazanildi ve bu vatana herkes ortak ve herkes sahip çıkmalı...</p><p> canakkale icin guzel soylemlerinize katiliyorum. Çanakkale, Atatürk dusuncelerine sahip cikar ve bu yolda calisir, urununu uretir... yanlisa yanlis doğruya dogru der. kendi fikirini soyler, kimseden de korkmaz. kimsede onu sinderemez kimsede onu yonlendiremez. kendi dogrusunu kendi cizer.</p><p> Hepimizin Dedeleri ile kurtarilmis bu cennet vatanimizin 18 Mart Çanakkale Zeferi Kutlu Olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1395110, member: 86226"] ben sizi dogru anladim. olabilir, arkadaş sizi yanlis anlamis cunku yasadigi yere hakli yere de olsa laf soylemek her babayigidin agzindan cikabilecek bir soz degildir. ondan burası derken siteyi algiladi sanırım ama onunda dusuncesi aslinda sizinki ile ayni... ben edirneliyim görev icin en doguda 4 yil kaldim. ataturk icin kulaktan dolma bilgiler ile buyuklerin birçoğu kucukleri yanlis bilgiler ile sevmemesi için aşıladiklarina sahit oldum. ve okullarda istiklal marsi okunurken biz caddede hazirola gecerken yoldan gecen cogu kisi istifini bozmadan yola devam ediyordu. bizler cevremizde onceden hic böyle seyler gormedigimiz icin bu durumu cok yadirgadik. cunku hepimizin dedeleri ile bu savaslar kazanildi ve bu vatana herkes ortak ve herkes sahip çıkmalı... canakkale icin guzel soylemlerinize katiliyorum. Çanakkale, Atatürk dusuncelerine sahip cikar ve bu yolda calisir, urununu uretir... yanlisa yanlis doğruya dogru der. kendi fikirini soyler, kimseden de korkmaz. kimsede onu sinderemez kimsede onu yonlendiremez. kendi dogrusunu kendi cizer. Hepimizin Dedeleri ile kurtarilmis bu cennet vatanimizin 18 Mart Çanakkale Zeferi Kutlu Olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
"18 Mart Çanakkale Zaferi"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt