PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
185 mf hararet sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kadir_58" data-source="post: 879873" data-attributes="member: 11804"><p><strong>Ynt: 185 mf hararet sorunu</strong></p><p></p><p>biz yaklasik 6 7 yil once rektefe yaptirdik traktoru hararet sorunuda kalkar diye ama sonuc degisen bisey olmadi tekrar radyotoraldik krank kasnaginin buyuk olanini taktirdik 6 kanatli metal pervane taktirdik yine ayni hararet yaptigi islet tarlada cift yani herk surerken ve romorkla yuk tasirken hararet 90 geliyor ve tahliyeden su atiyot cok camuk yukseliyor ama diger islerde tohum ekme kultivator gibi islerde 70 ancak oluyor hararet benim dusuncem tek altarnatif kdi silindir kapagi ama rektefe yapil ozamn vakimi yapildi sonuc yine ayniydi ustanin gozunden kacan vi yermi oldu bilmiyorum bu sorunerekte olsam ederse 40 yektardan vqzgececegim istemey</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadir_58, post: 879873, member: 11804"] [b]Ynt: 185 mf hararet sorunu[/b] biz yaklasik 6 7 yil once rektefe yaptirdik traktoru hararet sorunuda kalkar diye ama sonuc degisen bisey olmadi tekrar radyotoraldik krank kasnaginin buyuk olanini taktirdik 6 kanatli metal pervane taktirdik yine ayni hararet yaptigi islet tarlada cift yani herk surerken ve romorkla yuk tasirken hararet 90 geliyor ve tahliyeden su atiyot cok camuk yukseliyor ama diger islerde tohum ekme kultivator gibi islerde 70 ancak oluyor hararet benim dusuncem tek altarnatif kdi silindir kapagi ama rektefe yapil ozamn vakimi yapildi sonuc yine ayniydi ustanin gozunden kacan vi yermi oldu bilmiyorum bu sorunerekte olsam ederse 40 yektardan vqzgececegim istemey [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
185 mf hararet sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt