PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
1951 MODEL JOHN DEERE G
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafakatırcı" data-source="post: 128753" data-attributes="member: 1604"><p><strong>Ynt: 1951 MODEL JOHN DEERE G</strong></p><p></p><p>28,hp yatay 2, silindir ilk çalıştırma benzin ile motor ısınmaya başladığında.</p><p>benzin musluğunu kapatıp gaz yağı vanasını açıyorsun,</p><p>soğuk havalarda biraz ilk etapta tekleme olur bunuda zikleyle gidermiş olursun</p><p>değerli, arkadaşlar benim yetişmem, fotoraflarda gördüğünüz traktör</p><p>john deere, farmal, ferguson, fordson, mc.cormick, oliver, davidbrun, case, massey harris,</p><p>1950,li yılların traktörleri bunlar arkadaşlar, hidrolik diye bir şey bilinmiyor çekili pulluklar</p><p>çekili dıskara çekili disk ve gopleler, aklınıza ne geliyorsa hepsi çekili tip, takımlar.</p><p>akü bulunmuyor kol anahtarı ile çalıştırıyorsun,</p><p>avuçlarımız kabarırdı kol atıp çalıştırçaz diye çok ezildik değerli arkadaşlar,</p><p>şu söylemeden geçemiyorum, o zamanın traktör,leri ile şimdinin takımları alındı,</p><p>bahsi geçen yıllarda yakıt sudan ucuz gaz yağınla çalışan 28,hp bir traktör 24 saat,ta</p><p>220,lt gaz yağı yakardı. malesef her geçen günümüz çiftcimiz borç batağına,</p><p>sürekleniyor, allah yolumuzu açık başka söz bulamıyorum, değerli arkadaşlarım,</p><p>efsane biçerci manisalı...........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafakatırcı, post: 128753, member: 1604"] [b]Ynt: 1951 MODEL JOHN DEERE G[/b] 28,hp yatay 2, silindir ilk çalıştırma benzin ile motor ısınmaya başladığında. benzin musluğunu kapatıp gaz yağı vanasını açıyorsun, soğuk havalarda biraz ilk etapta tekleme olur bunuda zikleyle gidermiş olursun değerli, arkadaşlar benim yetişmem, fotoraflarda gördüğünüz traktör john deere, farmal, ferguson, fordson, mc.cormick, oliver, davidbrun, case, massey harris, 1950,li yılların traktörleri bunlar arkadaşlar, hidrolik diye bir şey bilinmiyor çekili pulluklar çekili dıskara çekili disk ve gopleler, aklınıza ne geliyorsa hepsi çekili tip, takımlar. akü bulunmuyor kol anahtarı ile çalıştırıyorsun, avuçlarımız kabarırdı kol atıp çalıştırçaz diye çok ezildik değerli arkadaşlar, şu söylemeden geçemiyorum, o zamanın traktör,leri ile şimdinin takımları alındı, bahsi geçen yıllarda yakıt sudan ucuz gaz yağınla çalışan 28,hp bir traktör 24 saat,ta 220,lt gaz yağı yakardı. malesef her geçen günümüz çiftcimiz borç batağına, sürekleniyor, allah yolumuzu açık başka söz bulamıyorum, değerli arkadaşlarım, efsane biçerci manisalı........... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
1951 MODEL JOHN DEERE G
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt